Βραβεία Εξυπηρέτησης

KENWOOD JE850

Κωδικός: 0652049
Photo Review
  • Thumbnail Image
Video
http://www.youtube.com/v/Z0VGF9mVhsg
Video Review
Εγγύηση 24 Μήνες Δωρεάν Επιστροφή σε 150+ Σημεία Δωρεάν Αντικαταβολή

  • Περιγραφή προϊόντος: KENWOOD JE850
  • Χρήση: Οικιακή
  • Είδος: Αποχυμωτής
  • Ισχύς: 1500 Watt
  • Χωρητικότητα: 3 Lt
  • Τροφοδοσία: 220/230 Volt
  • Πρόσθετα: Ο αποχυμωτής JE850 είναι ιδιαίτερα δυνατός ενώ διαθέτει την νέα τεχνολογία Apex της Kenwood. Η τεχνολογία Apex της KENWOOD με την προηγμένη εξαγωγή πολτού δίνει ακόμα καλύτερα αποτελέσματα ενώ διαθέτει και εργονομικό σχεδιασμό. Ο JE850 διαθέτει επίσης πολύ μεγάλο στόμιο XXL και την νέα πατέντα anti-drip για την αποφυγή σταξίματος. Ο μεταλλικός του σκελετός και το πανίσχυρο μοτέρ 1500W παρέχει τη διαβεβαίωση της ποιότητας KENWOOD. Ασφαλές για το πλυντήριο πιάτων, Τροφοδοτικός μεταλλικός σωλήνας διαμέτρου ολοκλήρου μήλου, Ασφαλές κλείσιμο / κλείδωμα, Βιβλίο συνταγών,
  • Χρώμα: Ασημί

Το προϊόν καλύπτεται με 2 έτη εγγύηση.


besttip

Αποφάσισες να αγοράσεις έναν αποχυμωτή, αλλά δεν ξέρεις πως να τον διαλέξεις; Μερικές απλές συμβουλές θα σε βοηθήσουν:

● Προσδιόρισε την ποσότητα του χυμού που θέλεις να κάνεις. Για παράδειγμα, εάν είστε μεγάλη οικογένεια και θέλετε κάμποσα φλυτζάνια χυμού, καλό είναι να διαλέξεις έναν αποχυμωτή που να μπορεί να τα χωρέσει.

● Αποφάσισε το είδος του χυμού που θέλεις να έχεις. Αν ο μόνος χυμός που πίνεις είναι η πορτοκαλάδα, τότε ένας απλός στίφτης θα κάνει καλύτερη δουλειά. Αν όμως θέλεις να μπορείς να στίψεις φρούτα και λαχανικά, θέλεις σίγουρα ένα καλό μηχάνημα.

● Οι φυγοκεντρικοί αποχυμωτές έχουν ένα μηχανισμό κατασκευασμένο από αλουμίνιο ή χάλυβα, ο οποίος κινείται με ηλεκτρικό μοτέρ. Κάνουν εξαιρετικά γρήγορα το χυμό και είναι πιο οικονομικοί, αλλά είναι κάπως θορυβώδεις, συνήθως πλένονται πιο δύσκολα και δεν μπορούν να αποχυμώσουν φυλλώδη λαχανικά.

● Οι αποχυμωτές τύπου πρέσας (πολτοποίησης), κάνουν χυμό πιέζοντας και πολτοποιώντας τα φρούτα και τα λαχανικά. Με αυτό τον τρόπο διατηρούνται τα ένζυμα των χυμών. Έτσι έχουμε ένα χυμό πιο “πλούσιο” από ότι με τους φυγοκεντρικούς αποχυμωτές. Είναι όμως πιο αργοί και πιο ακριβοί.

● Έλεγξε το πόσο εύκολα καθαρίζεται και πλένεται ο αποχυμωτής. Όσο καλός και αν είναι, αν σας παιδεύει στο καθάρισμα, θα μείνει στο τέλος απλά στο ντουλάπι .

● Όσο πιο μεγάλο στόμιο έχει, τόσο πιο μεγάλα κομμάτια φρούτων και λαχανικών μπορεί να δεχτεί, άρα είναι μικρότερος ο κόπος μας.

● Έλεγξε επίσης το τι εγγύηση έχει, πόσο εύκολο είναι να αποθηκευτεί, αλλά και τι ασφάλεια παρέχει.

Δες λοιπόν πόσα χρήματα μπορείς να διαθέσεΙς, αποφάσισε τι είναι το πιο σημαντικό για σένα, κάνε την έρευνα και την επιλογή σου και... στην υγειά σου!

sintagestispareas

Έλειπε κάποια πληροφορία από αυτή τη σελίδα;Όχι! Ναι, κάτι έλειπε

Γενικά Χαρακτηριστικά
Περιγραφή προϊόντος KENWOOD JE850
Χρήση Οικιακή
Είδος Αποχυμωτής
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Ισχύς 1500 Watt
Χωρητικότητα 3 Lt
Τροφοδοσία 220/230 Volt
Πρόσθετα Ο αποχυμωτής JE850 είναι ιδιαίτερα δυνατός ενώ διαθέτει την νέα τεχνολογία Apex της Kenwood. Η τεχνολογία Apex της KENWOOD με την προηγμένη εξαγωγή πολτού δίνει ακόμα καλύτερα αποτελέσματα ενώ διαθέτει και εργονομικό σχεδιασμό. Ο JE850 διαθέτει επίσης πολύ μεγάλο στόμιο XXL και την νέα πατέντα anti-drip για την αποφυγή σταξίματος. Ο μεταλλικός του σκελετός και το πανίσχυρο μοτέρ 1500W παρέχει τη διαβεβαίωση της ποιότητας KENWOOD. Ασφαλές για το πλυντήριο πιάτων, Τροφοδοτικός μεταλλικός σωλήνας διαμέτρου ολοκλήρου μήλου, Ασφαλές κλείσιμο / κλείδωμα, Βιβλίο συνταγών,
Λοιπά Χαρακτηριστικά
Χρώμα Ασημί
Βαθμολογία   rating_0.png