Βραβεία Εξυπηρέτησης

ΑΠΟΤΡΙΧΩΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ BRAUN SE5580/12

Κωδικός: 0691391
Photo Review
  • Thumbnail Image
  • Thumbnail Image
  • Ατομική ρύθμιση ταχύτητας
Δωρεάν Επιστροφή σε 150+ Σημεία Δωρεάν Αντικαταβολή

ΑΠΟΤΡΙΧΩΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ BRAUN SE5580/12

Σχεδιασμένη για αποτελεσματική, εξαιρετικά απαλή αποτρίχωση που διαρκεί, η νέα Silk-épil 5 είναι ιδανική για γυναίκες που δοκιμάζουν την αποτρίχωση για πρώτη φορά. Διαθέτει τεχνολογία Close-Grip με 40 τσιμπίδες που αφαιρούν ακόμη και τις κοντές και λεπτές τρίχες. Επίσης διαθέτει σύστημα άνεσης με κυλίνδρους μασάζ που διεγείρουν το δέρμα, καθώς και δροσιστικό γάντι για να καταπραΰνει μετά την αποτρίχωση. Η Silk-épil 5 διαθέτει εύκαμπτη κεφαλή που μπορεί να κινείται έως και 15 μοίρες μπρος-πίσω. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να προσαρμόζεται καλύτερα στο περίγραμμα του σώματός σας για περισσότερη άνεση και μέγιστη σχολαστικότητα. Συνιστάται ως η πιο απαλή λύση για αποτρίχωση μεγάλης διάρκειας, χάρη στο μοναδικό συνδυασμό χαρακτηριστικών που καταπραΰνουν το δέρμα.
besttip

Η ιδανική αποτριχωτική μηχανή για το τελειότερο αποτέλεσμα συγκεντρώνει τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

1. Ειδικό Φωτισμό. καθοδηγεί εύκολα τη διαδικασία αποτρίχωσης και φωτίζει ακόμη και τις πιο λεπτές τρίχες ώστε να μη σας ξεφύγει καμία.

2. Μασάζ υψηλής συχνότητας για περισσότερη άνεση. Το σύστημα μασάζ υψηλής συχνότητας διεγείρει το δέρμα και καταπραΰνει αποτελεσματικά την αίσθηση τραβήγματος κατά την αποτρίχωση για να μεγιστοποιήσεις την άνεση στο δέρμα σου.

3. Αδιάβροχη και πλενόμενη μηχανή: είναι σημαντικό να μπορούν να καθαριστούν κάτω από τρεχούμενο νερό για καλύτερη υγιεινή.

4. Ατομική ρύθμιση ταχύτητας: είναι σημαντικό να έχουν τουλάχιστον 2 ταχύτητες: Ταχύτητα 1 για εξαιρετικά απαλή αποτρίχωση και ταχύτητα 2 για εξαιρετικά αποτελεσματική αποτρίχωση.

5. Αυτονομία λειτουργίας - γρήγορη επαναφόρτιση (χρήση ή μη μπαταρίας)

Έλειπε κάποια πληροφορία από αυτή τη σελίδα; Όχι! Ναι, κάτι έλειπε

Γενικά Χαρακτηριστικά
Περιγραφή προϊόντος ΑΠΟΤΡΙΧΩΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ BRAUN SE5580/12
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Τροφοδοσία Ρεύμα
Ταχύτητες 2.0
Λειτουργία σε νερό Ναι
Τάση 12 Volt
Διαστάσεις (ΠxBxY) Λευκό, Πράσινο
Χρώμα Λευκό, Πράσινο
Θήκη μεταφοράς Ναι
Βάρος 12 Volt
Λοιπά Χαρακτηριστικά
Πρόσθετα Άκρες SoftLift Tips® (Οι άκρες SoftLift Tips® ανασηκώνουν αποτελεσματικά ακόμη και τις επίπεδες τρίχες και τις οδηγούν στις τσιμπίδες για αφαίρεση), Φωτισμός Smartlight (Ο φωτισμός Smartlight σας καθοδηγεί εύκολα στη διαδικασία αποτρίχωσης και φωτίζει ακόμη και τις πιο λεπτές τρίχες ώστε να μη σας ξεφύγει καμία), Ατομική ρύθμιση ταχύτητας (Μπορείτε να επιλέξετε την ιδανική ταχύτητα για τις προσωπικές σας ανάγκες: Ταχύτητα 1 για εξαιρετικά απαλή αποτρίχωση και ταχύτητα 2 για εξαιρετικά αποτελεσματική αποτρίχωση), Εξάρτημα Efficiency (Εξασφαλίζει μέγιστη επαφή με το δέρμα για πιο γρήγορη αποτρίχωση), Εξάρτημα ευαίσθητης περιοχής (Τέλεια εφαρμογή για μασχάλες και μπικίνι), Εξάρτημα για το πρόσωπο (Για την αποτρίχωση ανεπιθύμητης τριχοφυΐας στο πρόσωπο)
Βαθμολογία   rating_0.png