Βραβεία Εξυπηρέτησης

Λένε ότι ξεχωρίζουμε!

Είμαστε το Μεγαλύτερο Ελληνικό Ηλεκτρονικό Κατάστημα, με λύσεις & έξυπνες επιλογές για ότι σε αφορά καθημερινά!

 

H Ιστορία μας

Το Getitnow.gr δημιουργήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2010 και μέχρι σήμερα είναι το μεγαλύτερο αμιγώς ηλεκτρονικό κατάστημα τεχνολογίας στην Ελλάδα με την μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων και εξειδικευμένες υπηρεσίες ηλεκτρονικών αγορών.  Έχει καταφέρει να αποκτήσει περισσότερους από 150.000 ικανοποιημένους πελάτες σε όλη την χώρα, και έχει κατακτήσει κορυφαίες διακρίσεις στην Εξυπηρέτηση Πελατών.

Έχει 30 κατηγορίες προϊόντων σε είδη τεχνολογίας, σπιτιού, προσωπικής φροντίδας, άθλησης, οργάνωσης & διακόσμησης, ρολόι κ.α. που αγγίζουν τα 30,000 προϊόντα!


Καθημερινό Daily Deal, μία απίστευτη προσφορά 7 ημέρες την εβδομάδα.

Το 2010 λανσάρει την υπηρεσία VideoReviews, την ολοκληρωμένη υπηρεσία παρουσίασης προϊόντων.

Το 2011 ξεκινάει ΠΡΩΤΟ στην Ελλάδα την αποκλειστική συνεργασία με τον κορυφαίο διεθνή φορέα συλλογής αξιολογήσεων Reevoo.

Το 2012 θεμελιώνει Στρατηγική Συνεργασία με την SPEEDEX & τα EΛΤΑ δημιουργώντας ένα πανελλαδικό δίκτυο από 752+ Φυσικά Σημεία Εξυπηρέτησης φέρνοντας το E-shopping δίπλα σε όλους!

Το 2011 λανσάρει ΠΡΩΤΟ την πρωτοποριακή υπηρεσία Get Alert για άμεση ενημέρωση διαθεσιμότητας προϊόντος.

Δικαίωμα επιστροφής 30 Ημερών για όλα τα προϊόντα.

Ξεκάθαρους και Πολλαπλούς τρόπους Παραλαβής Προϊόντων, σε χώρο της επιλογής σας ή σε 752 Φυσικά Σημεία Παραλαβής είτε με Normal είτε με Premium Delivery (επιλογή από την αρχή ζώνης ώρας ακόμη και Σάββατο).

Παρακολούθηση Παραγγελίας και με Δωρεάν sms.