Βραβεία Εξυπηρέτησης

ΒΑΡΑΚΙA NEOPRENE KETTLER DUMB-BELLS 4KG

Κωδικός: 0700510
Video
http://www.youtube.com/v/Skb-X4LeSUQ
Video Review
  • Είδος: Βαράκια Neoprene
  • Βάρος: 4 Kg
Δωρεάν Επιστροφή σε 150+ Σημεία Δωρεάν Αντικαταβολή

ΒΑΡΑΚΙA NEOPRENE KETTLER DUMB-BELLS 4KG

Σετ από δύο βαράκια με μοντέρνα σχεδίαση, κατασκευασμένα από ειδικό ανθεκτικό υλικό neoprene για να μην γλιστράνε κατά την άσκηση.

  • Βάρος: 4 Kg
  • Χρώμα: Κόκκινο

besttip

Η χρήση ελαφρών βαρών μπορεί να βοηθήσει στο κάψιμο θερμίδων χωρίς να δώσει μεγάλο μυϊκό όγκο. Συγκεκριμένα, αν ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα με βάρη και στη συνέχεια περάσετε σε αερόβιο πρόγραμμα (π.χ. τρέξιμο ή ποδήλατο) τα οφέλη θα είναι διπλά. Ο οργανισμός σας, κατά την αναερόβια άσκηση θα «κάψει» τους υδατάνθρακες ενώ όταν στη συνέχεια περάσετε στο αερόβιο πρόγραμμα θα «κάψετε» περισσότερο λίπος, καθώς οι υδατάνθρακες θα έχουν εξαντληθεί. Το γεγονός, λοιπόν ότι τα βάρη είναι για «όγκο» ή μόνο για άνδρες είναι μύθος, καθώς μπορούν να βοηθήσουν πάρα πολύ και στο αδυνάτισμα και τη γράμμωση. Υπάρχουν απλές ασκήσεις για καλό πρόγραμμα ρουτίνας με βαράκια. Αρχίστε με ζέσταμα για να προλάβετε καταπόνηση των μυών, 10 λεπτά και πάνω. Αν είστε αρχάριος στα βάρη αρχίστε με βάρη που μπορείτε να σηκώσετε για 8-12 επαναλήψεις και μην ξεπεράσετε τα 3 σετ. Όταν σας φανεί εύκολο αυξήστε το βάρος κατά 2% και όχι περισσότερο από 10% την επόμενη φορά. Η υπερεκτίμηση της δύναμής σας θα οδηγήσει σε ακατάλληλη τεχνική και πιθανό τραυματισμό των μυών και των αρθρώσεων. Μετά την προπόνησή σας, θα πρέπει οπωσδήποτε να κάνετε διατάσεις.


*Τα TIPS δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή. Ζητάτε πάντα τις συμβουλές των εξειδικευμένων ιατρών σας, σε ότι αφορά σε οποιαδήποτε πάθηση. Ποτέ μην παραβλέψετε ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να ρωτήσετε τη γνώμη του ειδικευμένου ιατρού.

ιατρονετ

Έλειπε κάποια πληροφορία από αυτή τη σελίδα;Όχι! Ναι, κάτι έλειπε

Βαθμολογία   rating_0.png