Βραβεία Εξυπηρέτησης

Homido Smartphone VR Headset - Μάσκα Εικ. Πραγματικότητας

Κωδικός: 1128249
Photo Review
 • Thumbnail Image
 • Thumbnail Image
 • Thumbnail Image
Δωρεάν Επιστροφή σε 150+ Σημεία Δωρεάν Αντικαταβολή

To Homido Smartphone VR Headset έρχεται για να αποδείξει με τον πλέον εμφατικό τρόπο πως η εικονική πραγματικότητα δεν είναι για λίγους και εκλεκτούς αλλά για όλους! Ένα προσιτό VR headset, θα σου επιτρέψει να ζήσεις τη μαγεία του virtual reality χρησιμοποιώντας το αγαπημένο σου κινητό.

Πρόκειται για ένα ασύρματο σετ γυαλιών εικονικής πραγματικότητας που είναι συμβατά με τα περισσότερα smartphones που κυκλοφορούν στην αγορά, iOS και Android, προσφέροντας μια γεμάτη και πλήρη εμπειρία χρήσης. Η τελευταία βασίζεται τόσο στο hardware, όσο και στο software που το συνοδεύει: το Homido Center αποτελεί ένα hub στο οποίο θα βρεις ό,τι μπορεί να ψάχνεις, παράλληλα με νέους τρόπους για να εκμεταλλευτείς το VR gadget σου.

Ετοιμάσου για βίντεο 360 μοιρών, 3D περιεχόμενο και VR gaming και όλα αυτά, μέσα από την οθόνη του smartphone σου! Το μέλλον είναι εδώ και τώρα!

 

Χαρακτηριστικά

 • Απόλαυσε 3D περιεχόμενο! Το Homido VR Headset είναι πλήρως συμβατό με 3D περιεχόμενο, επιτρέποντάς σου να απολαμβάνεις τις αγαπημένες σου τρισδιάστατες ταινίες. Οι δύο φακοί και το Binocular Vision mode του headset σου εξασφαλίζουν μια τέλεια στερεοσκοπική εμπειρία.
 • Βίντεο 360 μοιρών. Το φαντάζεσαι; Ήρθε η ώρα να «μπεις» στα βίντεο που παρακολουθείς! Με το Homido VR Headset θα έχεις τη δυνατότητα να παρακολουθήσεις περιεχόμενο 360 μοιρών και να βρεθείς ο ίδιος στο ψηφιακό τους περιβάλλον! Γύρνα το κεφάλι σου δεξιά ή αριστερά και δες τον κόσμο τους να χτίζεται γύρω σου! Πρώτο;
 • Εμπειρία VR gaming. Συνδυάζοντας τις τεχνολογίες 3D και 360 μοιρών, το Homido VR Headset σου προσφέρει την πλέον ρεαλιστική εμπειρία gaming που έζησες ποτέ! Κοίτα προς όλες τις κατευθύνσεις και γίνε κομμάτι των κόσμων των αγαπημένων σου παιχνιδιών!
 • Homido Center: το κέντρο του κόσμου σου. Το Homido VR Headset δεν έρχεται μόνο του. Πλαισιώνεται από το Homido Center, έναν κατάλογο με όλες τις διαθέσιμες εφαρμογές γι' αυτό. Δεν έχει να ζηλέψει μάλιστα τίποτα από ένα app store: έχει προτάσεις apps και παιχνιδιών τα οποία μάλιστα κατηγοριοποιεί, προσφέροντάς σου δυνατότητα φιλτραρίσματος αποτελεσμάτων και δημιουργίας bookmarks. Προς διευκόλυνσή σου, θα κρατήσει όλα τα VR apps σου εγκατεστημένα στον ίδιο φάκελο.
 • Συμβατό σχεδόν με όλα τα smartphones της αγοράς! Εκτός από οικονομικό, το Homido VR Headset συνιστά και μία από τις πλέον "easy going" προτάσεις της αγοράς, τουλάχιστον όσον αφορά θέματα συμβατότητας. Θα δουλέψει περίφημα με συσκευές 4"-5.7" και HD ανάλυσης.
  • Ενδεικτικές συμβατές συσκευές: Apple iPhone 5/5c/5s, Apple iPhone 6/6+, Samsung Galaxy S4/S5, Samsung Galaxy Note 3/4, Nexus 4/5, Sony Xperia Z2, LG G3, Oneplus One.
  • Για βέλτιστα αποτελέσματα, προτίμησε smartphones 5" με Full HD ανάλυση οθόνης τουλάχιστον, quad core επεξεργαστή στα 1.60 GHz, γυροσκόπιο, επιταχυνσιόμετρο και iOS ή Android. Για περισσότερες πληροφορίες συμβουλέψου το site του κατασκευαστή.
 • Περιεχόμενα συσκευασίας: 1 ζευγάρι φακών, 3 κλιπ στήριξης φακών, 1 θήκη μεταφοράς, 1 στραπ (σε 2 τμήματα), 1 πανάκι καθαρισμού.

Περιγραφή προϊόντος Homido Smartphone VR Headset - Μάσκα Εικ. Πραγματικότητας
Κατασκευαστής HOMIDO
Σειρά προϊόντων Homido
Μοντέλο Homido Smartphone Virtual Reality Headset Glasses
Τύπος Μάσκα Εικονικής Πραγματικότητας
Προτεινόμενη χρήση Smartphones 4"-5.7"
Τύπος συσκευής Όχι
Τεχνολογία σύνδεσης Μη διαθέσιμη πληροφορία
Ενσύρματο δίκτυο Όχι
Θύρα USB Όχι
Βαθμολογία   rating_0.png