Βραβεία Εξυπηρέτησης

Suntrica Solar Strap SS-W204 - Μαύρο

Κωδικός: 0588869
Photo Review
  • Thumbnail Image
  • Thumbnail Image
  • Thumbnail Image
Video
http://www.youtube.com/v/_P3WoliagDo
Video Review
  • Suntrica Solar Strap SS-W204 - Ηλιακός φορτιστής - Μαύρο
Εγγύηση 12 Μήνες Δωρεάν Επιστροφή σε 150+ Σημεία Δωρεάν Αντικαταβολή

Ο ηλιακός φορτιστής Suntrica Solar Strap SS-W204 είναι σχεδιασμένος να εξυπηρετεί απόλυτα τις ενεργειακές ανάγκες ενός i-phone, i-pod, να προσφέρει εξαιρετική απόδοση, ενώ ταυτόχρονα διακρίνεται για το μικρό του μέγεθος και την ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή του.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά - Suntrica Solar Strap SS-W204 - Ηλιακός φορτιστής

  • Ο ηλιακός φορτιστής Suntrica Solar Strap SS-W204 (πιστοποιημένο από την Apple inc) συγκεντρώνει την ηλιακή ενέργεια μέσω ενός υψηλής αποδοτικότητας ευέλικτου ηλιακού πλαισίου (panel) και την αποθηκεύει σε μία ελαφριά εσωτερική μπαταρία υψηλής αποδοτικότητας για άμεση και μεταγενέστερη χρήση Lion (1000mA) .
  • Έχει κατασκευαστεί σύμφωνα με υλικά και διαδικασίες RoHS, χωρίς τη χρήση PVC και αλογόνου. Μία ώρα ηλιακής φόρτισης αντιστοιχεί σε περίπου 20 λεπτά χρόνου ομιλίας ή περίπου 8 ώρες αναμονής για το iPhone 4G.
  • Ο ηλιακός φορτιστής Suntrica Solar Strap SS-W204 είναι εύκαμπτος, ελαφρύς, αδιάβροχος  και ειδικά σχεδιασμένος για έντονη χρήση. Αποτελεί ιδανική και ποιοτική λύση, πλήρως ανταποκρινόμενη στις ανάγκες των καταναλωτών που έχουν περιορισμένη πρόσβαση σε ηλεκτρικό δίκτυο.
  • Συνοδεύεται με καλώδιο φόρτισης (apple) και οδηγίες χρήσης. Οι άλλες κατάλληλες υποδοχές φόρτισης (αντάπτορες) τόσο για το κινητό σας τηλέφωνο όσο και για άλλες συσκευές (MP3 players, GPS, ψηφιακές κάμερες)που αξιοποιούν την τάση των 5V πρέπει να αγοραστούν ξεχωριστά.
  • Ο ηλιακός φορτιστής Suntrica Solar Strap SS-W204 είναι ικανός να φορτίσει πλήρως μέχρι και τελευταίας γενιάς i-phone4 & i-pod6, όπως ένας κανονικός φορτιστής. Αν χρειαστεί, μπορεί να φορτιστεί και ο ίδιος γρήγορα μέσω ηλεκτρικού δικτύου.
  • Με τον όρο “Κατασκευασμένο για iPod και iPhone” εννοούμε ότι ένα ηλεκτρονικό αξεσουάρ έχει σχεδιαστεί ειδικά για να συνδέεται στο iPod και στο iPhone αντίστοιχα, και είναι πιστοποιημένο από τον κατασκευαστή για την ανταπόκριση του στα επίπεδα απόδοσης της Apple. Η Apple δεν είναι υπεύθυνη για τη λειτουργία της συσκευής ή για τη συμμόρφωσή της με τους κανονισμούς και τα πρότυπα ασφαλείας.

Περιγραφή προϊόντος Suntrica Solar Strap SS-W204 - Ηλιακός φορτιστής - Μαύρο
Τύπος προϊόντος Φορτιστής μπαταρίας
Διαστάσεις (ΠxΒxΥ) 315 x 120 x 21 mm
Βαθμολογία   rating_0.png