Βραβεία Εξυπηρέτησης

Φίλτρο Φωτογραφικής - Polaroid Kit (52mm/UV/CPL/ FLD/WRM) - 4 τμχ

Κωδικός: 1148266
Photo Review
  • Thumbnail Image
  • Thumbnail Image
  • Thumbnail Image
  • Φίλτρο Φωτογραφικής - Polaroid Kit (52mm/UV/CPL/ FLD/WRM) - 4 τμχ
Εγγύηση 24 Μήνες Δωρεάν Επιστροφή σε 150+ Σημεία Δωρεάν Αντικαταβολή

Η Polaroid δημιουργεί τα φίλτρα Polaroid Kit (52mm/UV/CPL/ FLD/WRM) για να προστατέψουν την φωτογραφική σου μηχανή, για να την προστατέψουν από την σκόνη και χτυπήματα αλλά και από τις δαχτυλιές. 

Το Kit είναι χρήσιμο αν αγαπάς τη φωτογραφία και σου αρέσει να φροντίζεις τη φωτογραφική σου μηχανή. Διαθέτει τέσσερα φίλτρα τα οποία είναι κατάλληλα για φακούς με διάμετρο φίλτρου 52mm. Για να μάθεις τι φίλτρο πρέπει να χρησιμοποιήσεις δες από τη κάτω πλευρά του φακού, εκεί συνήθως ο κατασκευαστείς αναγράφει και τη διάμετρό του. 

UV φίλτρο: Προστατεύει το φακό σου από τις ακτίνες UV & Haze ενώ παράλληλα έχεις το φύλακα άγγελο του φακού σου από γρατζουνιές, σκόνη, λεκέδες και δαχτυλιές.

CPL φίλτρο: Είναι το Circular Polarizer φίλτρο το οποίο χρησιμοποιεί τη τεχνολογία της Polaroid για να σου δώσει τον πλήρη έλεγχο της αντίθεσης των χρωμάτων. Κάνει τον ουρανό πιο ζωντανό, μειώνει τις αντανακλάσεις από το νερό και το ποτήρι με εντυπωσιακά αποτελέσματα. 

FLD φίλτρο: Είναι το Fluorescent φίλτρο το οποίο θα δώσει ένα διαφορετικό χρώμα στις φωτογραφίες σου. Δε χρειάζεσαι λοιπόν τα φίλτρα από διάφορα app για να το κάνεις. Διώχνει το πράσινο φως το οποίο μπαίνει μέσα στον αισθητήρα της φωτογραφικής σου όταν είσαι σε συγκεκριμένες φωτεινές πηγές. 

WRM Φίλτρο: Το warming φίλτρο θα σου λύσει τα χέρια αν τραβάς ηλιοβασίλεμα ή όταν φωτογραφίζεις κάποιο φίλο σου. Το ηλιοβασίλεμα δε θα είναι πλέον τόσο μουντό και το δέρμα του ανθρώπου θα γίνει πιο έντονο χρωματικά.

Περιγραφή προϊόντος Φίλτρο Φωτογραφικής - Polaroid Kit (52mm/UV/CPL/ FLD/WRM) - 4 τμχ
Κατασκευαστής Polaroid
Σειρά προϊόντων Polaroid Kit
Μοντέλο PL4FIL52
Τύπος Φίλτρο Φωτογραφικής Μηχανής
Προτεινόμενη χρήση DSLR φακοί 52mm
Είδος φίλτρου UV/CPL/FLD/WRM
Τύπος προτύπου 52mm
Ποσότητα που περιλαμβάνεται 4 φίλτρα
Χρήση για Φωτογραφική μηχανή
Λεπτομέρειες σετ φίλτρων Μη διαθέσιμη πληροφορία
Βαθμολογία   rating_0.png