Βραβεία Εξυπηρέτησης

Projector BenQ MW529E DLP HD 3D

Κωδικός: 1167308
Photo Review
 • Thumbnail Image
 • Thumbnail Image
 • Thumbnail Image
 • Projector BenQ MW529E DLP HD 3D
Εγγύηση 24 Μήνες Δωρεάν Επιστροφή σε 150+ Σημεία Δωρεάν Αντικαταβολή

Ο βιντεοπροβολέας MW529E της BenQ είναι η πιο αποδοτική επιλογή για μεγάλες εικόνες σε μικρούς χώρους. Διαθέτοντας υψηλή φωτεινότητα 3.300 ANSI lumen και υψηλό λόγο αντίθεσης 13.000:1 καθώς και τεχνολογία DLP 3D, αυτός ο βιντεοπροβολέας UXGA είναι τέλειος για επιχειρήσεις μικρού μεγέθους και περιβάλλοντα εκπαίδευσης!


Χαρακτηριστικά

  • Εξοικονομεί ενέργεια, φιλικός προς το περιβάλλον Παγκόσμιας πρωτοπόρος τεχνολογία SmartEco για πιο πράσινο περιβάλλον - Ως η πρώτη μάρκα DLP που ενσωμάτωσε την τεχνολογία στο σύστημα της λυχνίας του βιντεοπροβολέα της, η BenQ έκανε ένα τεράστιο άλμα, αναπτύσσοντας τη δική της τεχνολογία SmartEco ώστε να τελειοποιήσει αυτό που μπορεί να κάνει η τεχνολογία DLP για εξοικονόμηση ενέργειας στην αίθουσα διδασκαλίας του 21ου αιώνα. Ενσωματώνοντας αυτή την τελείως καινούργια εφεύρεση, ο MW529E συνδυάζει φωτεινότητα χωρίς συμβιβασμούς, εξαιρετική ποιότητα εικόνας και βελτιστοποιημένο χρόνο ζωής της λυχνίας μέσα από καινοτόμες λειτουργίες.
  • Λειτουργία SmartEco - Η λειτουργία SmartEco, η οποία ρυθμίζει με έξυπνο τρόπο την ισχύ της λυχνίας προβολής ώστε να μεγιστοποιεί την εξοικονόμηση ενέργειας, προσφέροντας την καλύτερη απόδοση αντίθεσης και φωτεινότητας χρησιμοποιώντας μόνον όσο φως χρειάζεται.
  • Λειτουργία LampSave - Οι δαπάνες αντικατάστασης της λυχνίας του βιντεοπροβολέα αποτελούν το μεγαλύτερο μέρος του κόστους για έναν κάτοχο. Η λειτουργία LampSave έχει σχεδιαστεί να προσαρμόζει δυναμικά την ισχύ της λυχνίας σύμφωνα με το επίπεδο φωτεινότητας του περιεχομένου, ώστε να επεκτείνει σημαντικά τη διάρκεια ζωής της λυχνίας κατά 50%! Επίσης η συχνότητα αντικατάστασης της λυχνίας προβολής είναι μειωμένη έως και 50% για μείωση των δαπανών αντικατάστασης.
  • Λειτουργία Κενό Eco - Η λειτουργία Κενό Eco επιτρέπει στους διδάσκοντες να σταματούν την προβολή εικόνας στην οθόνη όταν επιθυμούν να κατευθύνουν την προσοχή των διδασκόμενων πάλι σε αυτούς – ή απλά όταν δεν χρησιμοποιείται ο βιντεοπροβολέας. Όταν είναι ενεργοποιημένη αυτή η ειδική λειτουργία, η ισχύς της λυχνίας προβολής μειώνεται αυτόματα, με αποτέλεσμα μείωση της συνολική κατανάλωσης ισχύος κατά 70%.
  • Λειτουργία Δεν ανιχνεύεται πηγή - Η αυτόματη μετάβαση σε λειτουργία Κενό Eco αφού ο βιντεοπροβολέας παραμείνει ενεργοποιημένος για περισσότερα από τρία λεπτά χωρίς να υπάρχει πηγή εικόνας, αποτρέποντας έτσι την άσκοπη κατανάλωση ενέργειας και επιμηκύνοντας τη διάρκεια ζωής της λυχνίας του βιντεοπροβολέα.
  • Κατανάλωση 0,5 W σε κατάσταση αναμονής - Όταν είναι ανενεργός, ο MW529E διατηρεί την κατανάλωση ενέργειας στο ελάχιστο, με κατανάλωση 0,5 W στην αναμονή, επιτυγχάνοντας αυτό που κάποτε αποτελούσε πρόκληση για προηγούμενα μοντέλα βιντεοπροβολέων. Αυτή η τεχνολογική εξέλιξη στην εξοικονόμηση ενέργειας σίγουρα συντελεί στην επέκταση της διάρκειας ζωής της λυχνίας προβολής του βιντεοπροβολέα και μειώνει το ενεργειακό κόστος.
  • Διέλευση ήχου - Με το ενσωματωμένο ηχείο του, ο MW529E μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ηχοσύστημα όταν είναι σε λειτουργία αναμονής. Έτσι αποφεύγεις τη φασαρία αλλά και τα πρόσθετα έξοδα για την απόκτηση πρόσθετου ηχοσυστήματος.
  • Υποστηρίζεται Blu-ray HD 3D - Ο BenQ MW529E έχει κατασκευαστεί με την τελευταία διαθέσιμη τεχνολογία DLP ώστε να υποστηρίζει λειτουργικότητα 3D. Έτσι επιτρέπει στα σχολεία να προσφέρουν μια ρεαλιστική εμπειρία μάθησης στους μαθητές τους με μια απλή προετοιμασία γυαλιών 3D και με περιεχόμενο 3D από μια συσκευή αναπαραγωγής blu-ray.
  • Γρήγορη εγκατάσταση - Πατώντας το πλήκτρο Γρήγορη εγκατάσταση στο τηλεχειριστήριο, ο εγκαταστάτης μπορεί να αποκτήσει γρήγορη πρόσβαση στις λειτουργίες στο μενού OSD που σχετίζονται με την εγκατάσταση.
  • Ετικέτα ecoFACTS - Η ετικέτα ecoFACTS μπορεί να σου πει πόσο φιλικά προς το περιβάλλον είναι τα προϊόντα BenQ!  Με την ανάπτυξη προϊόντων φιλικών προς το περιβάλλον, η BenQ δεν αποσκοπεί απλώς στην παθητική συμμόρφωση με τους περιβαλλοντολογικούς κανονισμούς, αλλά και στην ενεργή ανάπτυξη προϊόντων φιλικών προς το περιβάλλον!  Η ετικέτα ecoFACTS δηλώνει τις τεράστιες προσπάθειες της BenQ για την αντικατάσταση επικίνδυνων ουσιών, την επιλογή υλικών, το σχεδιασμό συσκευασιών, το σχεδιασμό εξοικονόμησης ενέργειας και σε άλλες πτυχές των προϊόντων.


  Απόλαυσε τέλεια ποιότητα στις προβολές σου από τον BenQ MW529E με τεχνολογία DLP.

  Περιγραφή προϊόντος Projector BenQ MW529E DLP HD 3D
  Κατασκευαστής BENQ
  Σειρά προϊόντων BenQ
  Μοντέλο MW529E
  Τύπος Βιντεοπροβολέας DLP
  Προτεινόμενη χρήση Small business, corporate business
  Χρώμα Λευκό
  Δίκτυο Όχι
  Φωτεινότητα εικόνας 3300 ANSI lumens
  Aντίθεση εικόνας 13000:1
  Ανάλυση WXGA (1280 x 800)
  Αναλογία διαστάσεων 16:10 (επιλογή από 5 ρυθμίσεις)
  Τύπος λυχνίας 190 Watt
  Διάρκεια λυχνίας 4500/ 6000/ 6500/ 10000 ώρες (οικονομική λειτουργία)
  Είσοδος εικόνας 1 x HDMI, 1 x D-sub 15pin, 1 x Composite (RCA), 2 x Computer in, 1 x S-Video, 1 x USB (Type mini B), 1 x RS232 (DB-9pin)
  Πρότυπο ψηφιακού βίντεο VGA (640 x 480) to UXGA (1600 x 1200)
  Ανάλυση βίντεο 480p, 480i, 576i, 576p, 720p, 1080i, 1080p
  Έξοδος εικόνας RGB
  Συσκευή εισόδου Τηλεχειριστήριο
  Πηγή τροφοδοσίας AC 100/240 V ( 50/60 Hz )
  Βάρος 1.9 kg
  Διαστάσεις (ΠxΒxΥ) 28.3 cm x 22.2 cm x 9.5 cm
  Τεχνολογία 3D Ναι
  Βαθμολογία   rating_0.png