Βραβεία Εξυπηρέτησης

Φορητό Ηχείο Sony SRS-XB3 Μπλε

Κωδικός: 1180546
Photo Review
  • Thumbnail Image
  • Thumbnail Image
  • Φορητά Ηχεία Sony SRS-XB3 Μπλε
Εγγύηση 24 Μήνες Δωρεάν Επιστροφή σε 150+ Σημεία Δωρεάν Αντικαταβολή

Η μουσική δεν σταματά πουθενά! Με το Sony SRS-XB3 έχεις όλα όσα χρειάζεσαι για να απολαμβάνεις την μουσική σου, οπουδήποτε, με τεράστια ευκολία στη χρήση και εφάμιλλη ακουστική ποιότητα! Eίναι ανθεκτικό σε νερό (πιστοποίηση IPX5), αντέχει έως και 24 ώρες, ενώ για σύνδεση με το smartphone σου, διαθέτει bluetooth και NFC για ασύρματη σύνδεση και jack 3.5mm audio in για ενσύρματη σύνδεση! Επίσης, χρησιμοποιεί τεχνολογία Extra Bass για να ακούς με μεγάλη πιστότητα ήχου τραγούδια με έντονο μπάσο, με ήχο που αναβλύζει από το μεγάλου μεγέθους, 48mm ηχείο του!

Χαρακτηριστικά

  • Τι κι αν «βρέχει»; Το Sony SRS-XB3 διαθέτει πιστοποίηση IPX5, το οποίο σημαίνει πως είναι ανθεκτικό σε πιτσιλίσματα νερού για να
  • Έως και 24 ώρες ήχου! Ξεκίνα να ακούς με... φεγγάρι και σταμάτησε με ήλιο! Η μεγάλης χωρητικότητας μπαταρία του Sony SRS-XB2 το κάνει ιδανικό για επί ποδός χρήση, για ώρες!
  • Bluetooth ή Καλώδιο! Άκουσε την αγαπημένη σου μουσική από το smartphone σου, μέσω ασύρματης σύνδεσης bluetooth ή NFC! Αν θες να συνδέσεις οποιαδήποτε άλλη πηγή ή ακόμη και το ίδιο το smartphone σου ενσύρματα, τότε υπάρχει και βύσμα jack 3.5mm -- η επιλογή είναι δική σου!

Περιγραφή προϊόντος Φορητά Ηχεία Sony SRS-XB3 Μπλε
Κατασκευαστής Sony
Σειρά προϊόντων SRS-XB3
Μοντέλο SRSXB3B.EU8
Τύπος Φορητό ηχείο
Προτεινόμενη χρήση PC, Laptop, Tablet, Smartphone
System Components 1 ηχείo
Τύπος ηχείων Ενεργά
Ισχύς ηχείων 30 Watt
Τεχνολογία σύνδεσης Ασύρματη & Ενσύρματη
Χρώμα Μπλε
Ενισχυτής ήχου Ενσωματωμένος
Λεπτομέρειες συστήματος ηχείων 1 ηχείο
Διαστάσεις (ΠxΒxΥ) 8 cm x 21 cm x 8.3 cm
Βάρος 930 g
Βαθμολογία   rating_0.png