Βραβεία Εξυπηρέτησης

Gaming Mouse Logitech G403 Prodigy Μαύρο

Κωδικός: 1203974
Photo Review
 • Thumbnail Image
 • Thumbnail Image
 • Thumbnail Image
 • Thumbnail Image
 • Logitech G403 Prodigy - Gaming Mouse Μαύρο
Εγγύηση 24 Μήνες Δωρεάν Επιστροφή σε 150+ Σημεία Δωρεάν Αντικαταβολή


Ο συνήθης ύποπτος του gaming ξαναχτυπά, με το Logitech G403 Prodigy! Ακρίβεια, απόκριση και ανθεκτικότητα, όλα σε ένα εκπληκτικό πακέτο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες ενός μοντέρνου gamer. Σχεδιασμένο για επαγγελματίες παίκτες, το ποντίκι G403 Prodigy έχει κατασκευαστεί ως ένα ανεκτίμητο εργαλείο για όσους το gaming είναι σοβαρή υπόθεση. Γνωρίστε τη σχεδίαση υψηλής απόκρισης που αντέχει την ένταση των υψηλότερων επιπέδων του επαγγελματικού gaming.

Με ανάλυση ως 12000 dpi, 6 προγραμματιζόμενα πλήκτρα, προσαρμόσιμο φωτισμό που ρυθμίζεις εύκολα, και ανθεκτικά κατασκευαστικά υλικά, το G403 Prodigy είναι σίγουρα μια δυνατή επιλογή για επαγγελματίες και gamers!

Χαρακτηριστικά

 • Ρυθμισμένο σύμφωνα με τις απαιτήσεις των επαγγελματιών παικτών:  Ακρίβεια και ανθεκτικότητα για τα υψηλότερα επίπεδα. Η Logitech συνεργάστηκε απευθείας με επαγγελματίες παίκτες MOBA για τη σχεδίαση δυνατοτήτων και λειτουργιών παιχνιδιού από την αρχή. Η τεχνολογία αισθητήρα Delta Zero εξασφαλίζει την ανίχνευση μεγάλης ακρίβειας, ενώ η ανθεκτικότητα των κουμπιών έχει σχεδιαστεί ώστε να αντέχουν για ώρες τα συνεχόμενα κλικ με μεγάλη ταχύτητα.
 • Σύστημα πίεσης κουμπιού με μεταλλικό ελατήριο: Θέλετε να παίζετε συνεχώς, ασταμάτητα, χωρίς μείωση στην απόδοση του ποντικιού; Κανένα πρόβλημα! Το σύστημα πίεσης με μεταλλικά ελατήρια διατηρεί την κατάλληλη πίεση στο αριστερό και το δεξιό κουμπί για τη βελτίωση της απόκρισης και της αίσθησης, προσφέροντας ακρίβεια κατά την εκτέλεση ενεργειών μέσα στο παιχνίδι σε κάθε κλικ.
 • Προσαρμόσιμος φωτισμός: Με ως και 16.8 εκατομμύρια χρώματα προς επιλογή, έχετε τον απόλυτο έλεγχο της εμφάνισης του ποντικιού σας! Ο αισθητήρας ανίχνευσης λειτουργίας επιτρέπει στο φως να σβήνει όταν ο υπολογιστής δεν είναι σε λειτουργία, όπως επίσης σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε μεταξύ διαρκούς φωτισμού ή ρυθμικά παλλόμενου φωτός!
 • Άμεση εναλλαγή DPI, καλύτερος έλεγχος του παιχνιδιού σας: Κάντε τις κατάλληλες κινήσεις σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Επιλέξτε ανάμεσα σε 4 διαφορετικές ρυθμίσεις DPI, όπως είναι η ρύθμιση για στόχευση ακριβείας (240 DPI) και η ρύθμιση για ταχύτατους ελιγμούς (έως και 12000 DPI).
 • Έξι προγραμματιζόμενα κουμπιά: Η προεπιλεγμένη διαμόρφωση σάς επιτρέπει να πετύχετε άμεσα τέλεια αποτελέσματα. Εναλλακτικά, μπορείτε να ρυθμίσετε κουμπιά για την εκτέλεση ενεργειών που διαφορετικά θα απαιτούσαν την αναζήτηση σε διάφορα μενού. Αποκτήστε πιο εύκολη πρόσβαση στην επικοινωνία push-to-talk. Μειώστε προσωρινά το DPI για στόχευση με ακρίβεια. Αντιστοιχίστε εκ νέου κάθε εντολή του παιχνιδιού ή μακροεντολές με πολλές εντολές στα έξι προγραμματιζόμενα κουμπιά με το λογισμικό Logitech Gaming Software. 
 • Ανθεκτικό και ελαφρύ: Η ελαφριά σχεδίαση, οι εξαιρετικά ανθεκτικοί διακόπτες (δοκιμασμένοι σε 20 εκατομμύρια κλικ) και τα πέλματα εξαιρετικά χαμηλής τριβής, σας κάνουν να νιώθετε άνετα, όσο κι αν διαρκεί ο ανταγωνισμός.

Περιγραφή προϊόντος Logitech G403 Prodigy - Gaming Mouse Μαύρο
Κατασκευαστής Logitech
Σειρά προϊόντων Logitech Gaming Mouse
Μοντέλο G403
Τύπος Mouse
Προτεινόμενη χρήση Gaming
Σχεδιασμός Για δεξιόχειρες
Τεχνολογία σύνδεσης Ενσύρματη
Τεχνολογία ανίχνευσης κίνησης Optical
Αριθμός κουμπιών 6
Ανάλυση κίνησης 12000 dpi
Χαρακτηριστικά Προγραμματιζόμενα κουμπιά, τροχός κύλισης, επιλεγόμενη ανάλυση, προσαρμόσιμος φωτισμός
Απαιτούμενο λειτουργικό Microsoft Windows 7/8/10
Παρεχόμενα καλώδια Όχι
Διαστάσεις (ΠxΒxΥ) 6.8 cm x 12.4 cm x 4.3 cm
Χρώμα Μαύρο
Βαθμολογία   rating_0.png