Βραβεία Εξυπηρέτησης

Gaming Mouse Roccat Kova Μαύρο

Κωδικός: 1137493
Photo Review
 • Thumbnail Image
 • Thumbnail Image
 • Thumbnail Image
 • Thumbnail Image
 • Thumbnail Image
 • Roccat Kova - Gaming Mouse Μαύρο
Εγγύηση 12 Μήνες Δωρεάν Επιστροφή σε 150+ Σημεία Δωρεάν Αντικαταβολή

Με ρυθμούς αυτοκινήτου αγώνων, το Roccat Kova έρχεται για να γίνει το νέο αγαπημένο σου ποντίκι για gaming! Από το design του και μόνο, το οποίο θυμίζει ένα μοντέρνο σπορ αυτοκίνητο, καταλαβαίνεις πως πρέπει να ετοιμαστείς για... γερά γκάζια!

Ο σχεδιασμός του το κάνει προσιτό για αριστερόχειρες και δεξιόχειρες με ακριβώς την ίδια εμπειρία χρήσης, κι όταν το συνηθίσεις, θα είσαι έτοιμος να «ξεκλειδώσεις» τα μεγάλα του όπλα. Τα 11 προγραμματιζόμενα πλήκτρα του έρχονται ακριβώς στα μέτρα σου, με κρυφό όπλο τις τεχνολογίες Smart Cast και Easy-Shift[+]. Το Smart Cast τοποθετεί δύο επιπλέον πλήκτρα δίπλα από τα κλικ του ποντικιού ώστε να έχεις στις άκρες των δακτύλων σου τέσσερα πλήκτρα για γρήγορες κινήσεις, και το πλήκτρο Easy-Shift[+] ενεργοποιεί ένα εναλλακτικό προφίλ ρυθμίσεων πλήκτρων όταν πατηθεί. Δηλαδή, τα 11 προγραμματιζόμενα πλήκτρα του γίνονται 22, απλώς διότι οι ενέργειές τους μπορούν να μετατραπούν πατώντας απλώς ένα κουμπί!

Ο σένσορας Pro-Optic R6 προσφέρει ακριβή κίνηση με 3500 dpi και σε συνδυασμό με τον 72MHz Turbo Core V2 32-bit Arm επεξεργαστή δίνει την δυνατότητα να μπει σε Overdrive Mode για να τα διπλασιάσει και να λειτουργεί με 7000 dpi! Προσάρμοσε τον φωτισμό του σε δύο σημεία (τροχός και βάση), είτε μαζί είτε ξεχωριστά για το καθένα, και δώσε την δική σου πινελιά στο ποντίκι με παλέτα 16.8 εκατομμυρίων χρωμάτων! Όλα αυτά μπορείς να τα διαχειριστείς μέσα από το Roccat Swarm, το πρόγραμμα που σου προσφέρει η Roccat για να διαχειρίζεσαι τα προφίλ και τις ρυθμίσεις όλων των περιφερειακών Roccat σου εύκολα και γρήγορα.

Χαρακτηριστικά

 • Μοναδικό design για αριστερόχειρες ή δεξιόχειρες
 • Υψηλής ακρίβειας Pro-Optic R6 σένσορας με ταχύτητα 3500 dpi που διπλασιάζεται
 • Smart Cast πλήκτρα για επιπλέον λειτουργίες σε βολικό σημείο και Easy-Shift[+] για άμεση εναλλαγή μεταξύ δύο προφίλ
 • 11 προγραμματιζόμενα πλήκτρα και προσαρμόσιμος φωτισμός
 • Πρόγραμμα Roccat Swarm για διαχείριση ρυθμίσεων και προφίλ
 • Απαιτεί σύνδεση στο διαδίκτυο για εγκατάσταση του προγράμματος οδήγησης και χρήση του προγράμματος Roccat Swarm με όλες του τις λειτουργίες

Περιγραφή προϊόντος Roccat Kova - Gaming Mouse Μαύρο
Κατασκευαστής ROCCAT
Σειρά προϊόντων Kova
Μοντέλο Kova
Τύπος Οπτικό ενσύρματο mouse
Προτεινόμενη χρήση Gaming
Σχεδιασμός Για δεξιόχειρες και αριστερόχειρες
Τεχνολογία σύνδεσης Ενσύρματη - USB
Τεχνολογία ανίχνευσης κίνησης Οπτική
Αριθμός κουμπιών 12
Ανάλυση κίνησης 7000 dpi
Χαρακτηριστικά Προγραμματιζόμενα πλήκτρα, Overdrive Mode για ταχύτητα ως 7000 dpi, Πλήκτρο εναλλαγής προφίλ, Προσαρμόσιμος φωτισμός
Απαιτούμενο λειτουργικό Microsoft Windows 7 / 8 / 10
Παρεχόμενα καλώδια Ενσωματωμένο καλώδιο USB 1.8 m
Διαστάσεις (ΠxΒxΥ) 13.1 cm x 6.6 cm x 3.8 cm
Χρώμα Μαύρο
Βαθμολογία   rating_0.png