Βραβεία Εξυπηρέτησης

Mario Party: Star Rush - 3DS/2DS Game

Κωδικός: 1184310
  • Mario Party: Star Rush - 3DS Game
Εγγύηση 12 Μήνες Δωρεάν Επιστροφή σε 150+ Σημεία Δωρεάν Αντικαταβολή

Γνώρισε την «τρέλα» του Mario όταν συναντά τα επιτραπέζια παιχνίδια: το Mario Party: Star Rush! Ένα τεράστιο καστ από χαρακτήρες της δημοφιλούς σειράς ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα εκπληκτικά διασκεδαστικό και εθιστικό παιχνίδι, όπου το gameplay συναντά την στρατηγική των επιτραπέζιων παιχνιδιών για να δημιουργηθεί ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Παίξε σε πολλά διαφορετικά boards-κόσμους, με δικές τους προκλήσεις, είτε μόνος σου είτε με την παρέα φίλων μέσω τοπικού παιχνιδιού!

Μεταξύ κλασικών modes με διαφορετικούς στόχους, «λάμπει» το νέο Toad Scramble όπου παίζεις ως Toad και ταξιδεύεις στον κόσμο βάσει γύρων και ζαριού, ψάχνοντας για power ups ή χαρακτήρες που θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις τους ισχυρούς κακούς του εκάστοτε κόσμου. Τον ρόλο των βοηθών μπορούν να πάρουν παίκτες, καθώς μέσω Download Play/Local Play μπορείτε να συνυπάρχετε σε έναν κόσμο και να αψηφίσετε την ροή των γύρων!

Χαρακτηριστικά

  • Στο νέο Toad Scramble mode, παίζεις ως Toad, ο οποίος τριγυρνά στον κόσμο με σκοπό να επιστρατεύσει τη βοήθεια χαρακτήρων όπως ο Mario ή ο Donkey Kong!
  • Απολαυστικό gameplay που συνδυάζει την χαλαρότητα του φορητού παιχνιδιού με την στρατηγική ενός επιτραπέζιου
  • Πολλά διαφορετικά modes για να παίξεις, όπως το Rhythm Recital όπου παίζεις κλασική μουσική Mario με διάφορους χαρακτήρες, ή το Mario Shuffle που αξιοποιεί τα amiibo σου, μεταξύ άλλων modes!
  • Μέσω του Local Play/Download Play, μπορείς να παίξεις τοπικά με άλλους παίκτες και να συνδυάσετε τις στρατηγικές σας ή... να παλέψετε για την κορυφή!

Περιγραφή προϊόντος Mario Party: Star Rush - 3DS Game
Κατασκευαστής Nintendo
Σειρά προϊόντων Mario Party
Μοντέλο Mario Party: Star Rush
Τύπος Party
Κατηγορία Παιχνίδια
Τύπος άδειας χρήσης Πλήρες πακέτο
Κατάταξη PEGI 3+
Συμβατότητα Nintendo 3DS/3DS XL/New 3DS/New 3DS XL, Nintendo 2DS
Βαθμολογία   rating_0.png