Βραβεία Εξυπηρέτησης

Paper Mario: Sticker Star Selects - 3DS/2DS Game

Κωδικός: 1201279
  • Paper Mario: Sticker Star Selects - 3DS Game
Εγγύηση 12 Μήνες Δωρεάν Επιστροφή σε 150+ Σημεία Δωρεάν Αντικαταβολή

Paper Mario: Sticker Star - Nintendo 3DS


Την ημέρα της ετήσιας Sticker Fest, ο Bowser αποφασίζει να κάνει μια φάρσα και να μοιράσει έξη Royal Stickers σε όλη την γη. Για να βρείτε αυτά τα μυστηριώδη, μαγικά αυτοκόλλητα, που είναι τώρα κολλημένα πάνω στον Bowser και τους βοηθούς του, ο Mario ξεκινά μια περιπέτεια με την Kersti, μια αυτοκόλλητη νεράιδα και επισκέπτονται λιβάδια, έρημους, δάση, χιονισμένα βουνά και ηφαίστεια σε όλο τον κόσμο.

Paper Mario: Sticker Star - Nintendo 3DS - Χαρακτηριστικά


  • Τα αυτοκόλλητα συμμετέχουν με διάφορους τρόπους σε πολλές πτυχές του game play. Γίνονται το οπλοστάσιο των αντικειμένων και των επιθέσεών σας σε παραδοσιακές Paper Mario action-μάχες και μπορούν ακόμα και να ξεδιπλώσουν την πίστα αποκαλύπτοντας νέες περιοχές και τρόπους για να προχωρήσετε στο παιχνίδι.
  • Συλλέξτε τα αυτοκόλλητα ξεφλουδίζοντάς τα από την πίστα τους, αγοράζοντάς τα σε μαγαζιά, ή φτιάξτε ακόμα και δικά σας και αποθηκεύστε τα στο ημερολόγιό σας για μεταγενέστερη χρήση.
  • Κάντε τον κόσμο σαν χαρτί ισιώνοντάς τον προς τα έξω και έπειτα χρησιμοποιήστε τα αυτοκόλλητά σας για να βρείτε μυστικές περιοχές και κρυμμένα αντικείμενα οπουδήποτε μέσα στο παιχνίδι.
  • Οι χαρτοκοπτικές ρυθμίσεις του παιχνιδιού τονίζονται ακόμα περισσότερο σε 3D, δίνοντάς σας την αίσθηση της παρατήρησης και της εξερεύνησης σε ένα κόσμο διορατικό χάρτινο κόσμο, ενώ μια ομάδα από πολύχρωμους χαρακτήρες θα κρατήσουν τους παίκτες χαμογελαστούς σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού.

Ατέλειωτες ώρες διασκέδασης με μια ακόμη περιπέτεια Mario!

Περιγραφή προϊόντος Paper Mario: Sticker Star Selects - 3DS Game
Κατασκευαστής Nintendo
Σειρά προϊόντων Paper Mario
Μοντέλο Paper Mario: Sticker Star
Τύπος Adventure
Κατηγορία Παιχνίδια
Τύπος άδειας χρήσης Πλήρες πακέτο
Κατάταξη PEGI 3+
Συμβατότητα Nintendo 3DS
Βαθμολογία   rating_0.png