Βραβεία Εξυπηρέτησης

Pokemon Moon - 3DS/2DS Game

Κωδικός: 1184312
  • Pokemon Moon - 3DS Game
Εγγύηση 12 Μήνες Δωρεάν Επιστροφή σε 150+ Σημεία Δωρεάν Αντικαταβολή

Η νέα γενιά Pokemon είναι εδώ! Το Pokemon Moon σε μεταφέρει στην Alola, μια ολοκαίνουρια νησιωτική περιοχή με δεκάδες νέα Pokemon να πιάσεις και να εκπαιδεύσεις αλλά και πολλές νέες εξελίξεις για παλαιότερα, αγαπημένα Pokemon! Απόδειξε τι αξίζεις ως εκπαιδευτής κόντρα στους καλύτερους, και γίνε ο καλύτερος που υπήρξε!

Οι Alola Forms δίνουν νέα μορφή σε κλασικά και νέα Pokemon, με περισσότερες επιλογές μάχης πλέον διαθέσιμες στους εκπαιδευτές. Επιπλέον, οι Z-Moves αλλάζουν την δυναμική κάθε μάχης, επιτρέποντας μια δυνατή επίθεση ανά μάχη, η οποία μπορεί να αλλάξει εντελώς την πορεία της αναμέτρησης. Οι αγαπημένες online λειτουργίες ανταλλαγής και μάχης με παίκτες από όλο τον πλανήτη επιστρέφουν επίσης, για την πιο ολοκληρωμένη εμπειρία Pokemon που υπήρξε έως τώρα!

Χαρακτηριστικά

  • Νερό, Φωτιά, Φυτό: Διάλεξε ένα από τα Rowlet, Popplio και Litten, τα τρία Pokemon που σε συνοδεύουν από την αρχή, και ξεκινά την νέα σου περιπέτεια!
  • Το ρόστερ των 718 πλέον Pokemon, υποδέχεται δεκάδες νέα πλάσματα, όπως το τρομερό Salandit, ο δράκος Drampa ή το αξιολάτρευτο Mimikyou
  • Νέες λειτουργίες, όπως οι εξαιρετικά δυνατές επιθέσεις Z-Moves και οι Alolan Forms για διάφορα Pokemon, έρχονται για να αλλάξουν εντελώς την δυναμική της κάθε μάχης
  • Σύλλεξε όλα τα Pokemon, είτε μόνος σου, είτε μέσω ανταλλαγής με άλλους παίκτες online και τοπικά!

Περιγραφή προϊόντος Pokemon Moon - 3DS Game
Κατασκευαστής Nintendo
Σειρά προϊόντων Pokemon
Μοντέλο Pokemon Moon
Τύπος Role Playing (RPG)
Κατηγορία Παιχνίδια
Τύπος άδειας χρήσης Πλήρες πακέτο
Κατάταξη PEGI 7+
Συμβατότητα Nintendo 3DS/3DS XL/New 3DS/New 3DS XL, Nintendo 2DS
Βαθμολογία   rating_0.png