Βραβεία Εξυπηρέτησης

Disney Infinity 3.0 Star Wars Starter Pack - Wii U Game

Κωδικός: 1106761
Video
http://www.youtube.com/v/DWnA-yXUmJI
Video Review
  • Disney Infinity 3.0 Star Wars Starter Pack - Wii U Game
Δωρεάν Επιστροφή σε 150+ Σημεία Δωρεάν Αντικαταβολή


Το νέο Disney Infinity 3.0 φέρνει τον κόσμο και τους χαρακτήρες του Star Wars στο Disney Infinity, το επιτυχημένο παιχνίδι/video game του 2014 και το μοναδικό παιχνίδι όπου οι παίκτες μπορούν να παίξουν με χαρακτήρες της Disney, της Disney/Pixar, της Marvel και του Star Wars σε μια ολοκληρωμένη εμπειρία παιχνιδιού. Με νέα εντυπωσιακά Play Sets και νέα παιχνίδια Toy Box Expansion, το Disney Infinity 3.0 σας προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη ποικιλία παιχνιδιού.

Χαρακτηριστικά

  • Μεταβατικοί Χαρακτήρες – Αποκτήστε το δικαίωμα να παίξετε με οποιοδήποτε χαρακτήρα Star Wars συλλέγοντας τα legacy coins τους σε κάθε Star Wars Play Set. 
  • Παίξτε μαζί – Εύχρηστη λειτουργία drop-in/drop-out επιτρέπει στα παιδιά και την οικογένεια τους να παίξουν μαζί οποιαδήποτε στιγμή.
  • Δημιουργήστε και Μοιραστείτε – Μοιραστείτε με τους φίλους σας στο διαδίκτυο τις Toy Box δημιουργίες σας και κατεβάστε και παίξτε Toy Box που έχουν δημιουργηθεί από την κοινότητα του Disney Infinity.
  • Forward Compatibility Όλες οι φιγούρες Disney Infinity, τα παιχνίδια και τα Power Discs είναι συμβατά με το Disney Infinity 3.0 Toy Box -- τα στατιστικά και οι αναβαθμίσεις παραμένουν ως έχουν.
  • Φιγούρες Disney Infinity – Συλλέξτε και παίξτε με νέες φιγούρες χαρακτήρων Disney, Disney•Pixar, Marvel και Star Wars, όπως η Ahsoka Tano και ο Anakin Skywalker, ο Μίκυ & η Μίννι, ο Σαμ Φλιν και η Quorra από το Tron, η Μουλάν, ο Όλαφ, ο Hulkbuster Iron Man και ο Ultron, ο καθένας με μοναδικές δυνάμεις και ικανότητες για πιο δυναμικό παιχνίδι που περιλαμβάνει ένα νέο σύστημα μάχης διαθέσιμο σε όλους τους χαρακτήρες. characters.
  • Power Discs – Νέα σετ από Power Discs θα είναι διαθέσιμα σε ειδικές συσκευασίες των τεσσάρων για το Disney Infinity 3.0 για να αναβαθμίσετε τις ικανότητες των χαρακτήρων, να τροποποιήσετε το Toy Box ή να ξεκλειδώσετε νέα αντικείμενα, εμφανίσεις και ομαδικές επιθέσεις.

Περιγραφή προϊόντος Disney Infinity 3.0 Star Wars Starter Pack - Wii U Game
Κατασκευαστής DISNEY
Σειρά προϊόντων Infinity 3.0
Μοντέλο Star Wars Starter Pack
Τύπος Puzzle & Quiz
Προτεινόμενη χρήση Παιχνιδοκονσόλα
Κατηγορία Παιχνίδια
Υποκατηγορία Puzzle & Quiz
Τύπος άδειας χρήσης Πλήρες πακέτο
Κατάταξη ESRB Κατάλληλο για παιδιά 7+
Κατάταξη PEGI 7+
Αριθμός αδειών χρήσης 1 χρήστης
Συμβατότητα Nintendo Wii U
Βαθμολογία   rating_0.png