Βραβεία Εξυπηρέτησης

Xenoblade Chronicles X - Wii U Game

Κωδικός: 1136308
  • Xenoblade Chronicles X - Wii U Game
Εγγύηση 12 Μήνες Δωρεάν Επιστροφή σε 150+ Σημεία Δωρεάν Αντικαταβολή

Σώσε την ανθρώπινη φυλή, στο Xenoblade Chronicles X. Στο μακρινό μέλλον μετά από έναν τρομερό πόλεμο δύο εξωγήινων φυλών με πεδίο μάχης την Γη, ένα μικρό μέρος ανθρώπων επιχείρησαν μια μαζική έξοδο προς άλλο πλανήτη για να επιβιώσουν και να δημιουργήσουν αποικίες. Το σχέδιο πάει στραβά όταν οι εξωγήινοι επιτίθονται και στα σκάφη αυτά, με αποτέλεσμα οι τελευταίοι άνθρωποι να προσκρούσουν σε έναν άγνωστο πλανήτη όπου η ησυχία τους θα διαταραχθεί σύντομα από μια μυστηριώδη φυλή που γνωρίζει για αυτούς.

Το πιο βαθύ RPG για το Wii U είναι εδώ, καθώς το Xenoblade Chronicles X συνδυάζει τη βαθιά ιστορία με τη δημιουργία χαρακτήρα με την πλήρη παραμετροποίησή του και μεγάλη γκάμα επιλογών στα μονοπάτια που μπορεί να ακολουθήσει ώστε να φτάσει στον βασικό στόχο: την επιβίωση σε εχθρικό έδαφος. Φτιάξε την ομάδα σου, προσάρμοσε τον χαρακτήρα σου και οδήγησε το New Los Angeles σε μια πιθανή περίοδο ειρήνης, με κύριο όπλο σου τα φοβερά Skells, γιγαντιαία ρομπότ που ελέγχονται από άνθρωπο στο πιλοτήριο και μπορούν να φέρουν την καταστροφή ακόμα και στους πιο επικίνδυνους εχθρούς σου!


Χαρακτηριστικά

  • Άφθονες ώρες gameplay σε έναν αχανή κόσμο όπου μπορείς να πας παντού και τα πάντα συμπεριφέρονται οργανικά, από εχθρικές φυλές με νοημοσύνη ως άκακα ντόπια ζώα που απλώς παρακολουθούν το πέρασμά σου
  • Χτίσε τον χαρακτήρα σου όπως ακριβώς τον θες και διάλεξε από την πανοπλία σου ως τα όπλα που θα χρησιμοποιείς
  • «Δάμασε» τα κολοσσιαία ρομπότ Skells και κάνε τα κύρια όπλα σου στη μάχη για την επιβίωση στον άγνωστο πλανήτη
  • Εντυπωσιακά γραφικά που «σπρώχνουν» την κονσόλα στα όρια

Περιγραφή προϊόντος Xenoblade Chronicles X - Wii U Game
Κατασκευαστής Nintendo
Σειρά προϊόντων Xenoblade
Μοντέλο Chronicles X
Τύπος RPG
Κατηγορία Παιχνίδια
Τύπος άδειας χρήσης Πλήρες πακέτο
Κατάταξη PEGI 12+
Συμβατότητα Wii U
Βαθμολογία   rating_0.png