Βραβεία Εξυπηρέτησης

Assassin's Creed IV: Black Flag - PC Game

Assassin's Creed IV: Black Flag - PC Game
Κωδικός: 0756565
Video
http://www.youtube.com/v/l6rwCyP1LLg
Video Review
  • Assassin's Creed: Black Flag - PC
Δωρεάν Επιστροφή σε 150+ Σημεία Δωρεάν Αντικαταβολή

Assassin's Creed: Black Flag - PC

Έτος 1715. Οι πειρατές κυριαρχούν στην Καραϊβική και έχουν ιδρύσει την δική τους Δημοκρατία όπου κυριαρχούν η διαφθορά, η απληστία και η βαναυσότητα. Ανάμεσα σε αυτούς τους παράνομους είναι ένας ατίθασος νέος καπετάνιος, ο Edward Kenway. Η αναζήτηση του για δόξα τον έχει κάνει σεβαστό σε θρύλους όπως ο Μαυρογέννης, αλλά τον έχουν βάλει και στη μέση της διαμάχης μεταξύ των Ασσασίνων και των Ναϊτων ιπποτών, έναν πόλεμο που απειλεί να καταστρέψει όλα όσα έχουν χτίσει οι πειρατές.

Καλώς ήλθατε στην Χρυσή εποχή της πειρατείας.

Γίνετε ο Edward Kenway, ένας χαρισματικός αλλά βίαιος πειρατής, εκπαιδευμένος από τους Ασσασίνους. Ο Edward μπορεί να χρησιμοποιήσει εύκολα και την κρυμμένη λεπίδα των ασσασίνων αλλά και τα νέα όπλα που περιλαμβάνουν 4 πιστόλια και δύο σπαθιά.

 

Χαρακτηριστικά

  • Ανακαλύψτε τον μεγαλύτερο και πλούσιο κόσμο που δημιουργήθηκε ποτέ για το Assassin's Creed. Από το Kingston μέχρι το Nassau εξερευνήστε 50 μοναδικές τοποθεσίες όπου μπορείτε να ζήσετε την ζωή ενός πειρατή.
  • Διοικήστε το πλοίο σας, το Jackdaw, και σπείρτε τον τρόμο στο πέρασμα σας. Λεηλατήστε και κλέψτε για να αναβαθμίσετε το Jackdaw με πυρομαχικά και εξοπλισμό, απαραίτητα για να κατατροπώσετε εχθρικά πλοία. Η αναβάθμιση του πλοίου είναι απαραίτητη για την πρόοδο του Edward στο παιχνίδι. Επιτεθείτε και επιβιβαστείτε σε εχθρικά πλοία, στρατολογήστε ναύτες για το πλήρωμα σας και ξεκινήστε μια συναρπαστική περιπέτεια.
  • Διεκδικήστε την θέση σας δίπλα σε θρύλους όπως ο Blackbeard, ο Calico Jack και ο Benjamin Hornigold, καθώς ιδρύετε μια άνομη δημοκρατία στις Μπαχάμες και ξαναζείτε τα εκρηκτικά γεγονότα που σημάδεψαν την Χρυσή εποχή της Πειρατείας.
  • Πολεμήστε ενάντια στους φίλους σας ή συνεργαστείτε μαζί τους σε μια συναρπαστική multiplayer εμπειρία. Επιλέξτε ανάμεσα από γνωστούς χαρακτήρες και πολεμήστε μέχρι θανάτου σε εξωτικούς χάρτες.
  • Λεηλατήσετε ναυάγια.
  • Δολοφονήσετε Ναϊτες ιππότες σε νέες, αναπτυσσόμενες πόλεις.
  • Κυνηγήστε σπάνια είδη ζώων σε ανεξερεύνητες ζούγκλες.
  • Αναζητήσετε κρυμμένους θησαυρούς σε χαμένα ερείπια.
  • Αποδράστε σε κρυμμένους όρμους.

Περιγραφή προϊόντος Assassin's Creed: Black Flag - PC
Κατασκευαστής UBISOFT
Σειρά προϊόντων Assasin's Creed
Μοντέλο Assasin's Creed: Black Flag
Τύπος Action
Προτεινόμενη χρήση Ηλικία 15+
Κατηγορία Παιχνίδια
Υποκατηγορία Action & Adventure
Τύπος άδειας χρήσης Πλήρες πακέτο
Κατάταξη ESRB Κατάλληλο για παιδιά 15+
Κατάταξη PEGI 15+
Αριθμός αδειών χρήσης 1 χρήστης
Συμβατότητα PC
Βαθμολογία   rating_0.png