Βραβεία Εξυπηρέτησης

Assassin's Creed Syndicate - PC Game

Κωδικός: 1109926
Video
http://www.youtube.com/v/hKR42Ci000k
Video Review
  • Assassin's Creed Syndicate - PC Game
Δωρεάν Επιστροφή σε 150+ Σημεία Δωρεάν Αντικαταβολή


Η νέα κυκλοφορία θα μας ταξιδέψει στο Βικτωριανό Λονδίνο του 1868, κάπου στο τέλος της Βιομηχανικής Επανάστασης. Παρ’ ότι βρισκόμαστε 75 χρόνια μετά την Γαλλική επανάσταση που είδαμε στο Assassin’s Creed Unity, η τεχνολογική πρόοδος κάνει το άλμα να φαίνεται πολύ μεγαλύτερο.

Είναι περιττό λοιπόν να πούμε πως το νέο Assassin’s Creed θα είναι πολύ πιο σύγχρονο και εξελιγμένο απ’ όλους τους τίτλους που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα.

Χαρακτηριστικά

  • Στο νέο επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς οι gamers έχουν τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ δύο ηρώων, του Jacob Frye και της αδερφής του Evie.
  • Ο Jacob έχει ανατραφεί από Assassins και προετοιμάζεται μαζί με τους ακόλουθους του (Rooks) να ξεκινήσει μια επανάσταση ενάντια στην αριστοκρατία της εποχής, ενώ παράλληλα θέλει να πάρει τον έλεγχο των δρόμων από τους επτά Templars.
  • Στον οπλισμό του συμπεριλαμβάνεται το kukri (ματσέτα), ένα rope launcher για να σκαρφαλώνει στα κτίρια ή να μεταφέρεται από ταράτσα σε ταράτσα, βέλη με παραισθησιογόνο που εκτοξεύονται από τον καρπό του και μπορεί να χρησιμοποιήσει τα αντικείμενα από περιβάλλον του για να επιτεθεί στους αντιπάλους του.

Περιγραφή προϊόντος Assassin's Creed Syndicate - PC Game
Κατασκευαστής UBISOFT
Σειρά προϊόντων Assasin's Creed
Μοντέλο Assassin's Creed Syndicate
Τύπος Action
Προτεινόμενη χρήση 18+
Κατηγορία Παιχνίδια
Υποκατηγορία Action & Adventure
Τύπος άδειας χρήσης Πλήρες πακέτο
Κατάταξη ESRB Κατάλληλο για ενηλίκους 18+
Κατάταξη PEGI 18+
Αριθμός αδειών χρήσης 1 χρήστης
Συμβατότητα PC
Βαθμολογία   rating_0.png