Βραβεία Εξυπηρέτησης

King's Quest: The Complete Collection - PC Game

Κωδικός: 1137384
  • King's Quest: The Complete Collection - PC Game
Εγγύηση 12 Μήνες Δωρεάν Επιστροφή σε 150+ Σημεία Δωρεάν Αντικαταβολή

Τα κατορθώματα ενός γερασμένου βασιλιά είναι το κύριο κομμάτι του King's Quest, της θρυλικής σειράς που μετά από τρεις δεκαετίες επιστρέφει δυναμικά. Ο ηλικιωμένος πλέον King Graham αφηγείται τις παλιές, δοξασμένες ιστορίες του στην εγγονή του Gwendolyn, και εσύ ως παίκτης θα παίξεις πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτό. Πως;

Όλες οι ιστορίες σε μεταφέρουν στο μακρινό παρελθόν, όπου θα ξαναζήσεις την ιστορία από πρώτο χέρι, όμως εσύ θα καθορίσεις την ροή της. Οι πολλές επιλογές που θα κληθείς να κάνεις θα επηρεάσουν σε μεγάλο βαθμό όχι μόνο τα άμεσα γεγονότα της εκάστοτε ιστορίας, όμως και την κατάσταση του βασιλείου στην τρέχουσα εποχή. Κάθε πιθανό σενάριο δεν έχει μόνο μια πιθανή συνέχεια, και κάθε πρόβλημα δεν έχει μόνο μια πιθανή λύση. Οι συνδυασμοί είναι αμέτρητοι, και μαζί με το έξυπνο χιούμορ, χαρακτηριστικό οπτικό στυλ και αξιομνημόνευτο σενάριο, το δικό σου ταξίδι στα απομνημονεύματα του βασιλιά Graham θα είναι σίγουρα αξέχαστο και... άξιο να το διηγηθείς!

To King's Quest: The Complete Collection περιλαμβάνει τα επεισόδια 1 ως 5. Το κεφάλαιο νούμερο 1 περιλαμβάνεται άμεσα, ενώ τα κεφάλαια 2 - 5 θα κυκλοφορήσουν σταδιακά μέσα στο 2015 και το 2016 μέσω Steam. Η The Complete Collection σου παρέχει πρόσβαση σε αυτά τα κεφάλαια όταν κυκλοφορήσουν. Απαιτείται σύνδεση στο διαδίκτυο για ενεργοποίηση και δωρεάν λογαριασμός Steam για αναπαραγωγή.

Χαρακτηριστικά

  • Η θρυλική σειρά King's Quest επιστρέφει ανανεωμένη, κρατώντας σφιχτά τα καλύτερα στοιχεία από το παρελθόν της
  • Πλήθος επιλογών, οι οποίες θα καθορίσουν την έκβαση της ιστορίας και πολλά αποτελέσματα, δίνοντας ξεχωριστό χαρακτήρα κάθε φορά που παίζεις
  • Χιούμορ, αξιομνημόνευτοι χαρακτήρες, δράση και ένα αξέχαστο ταξίδι στο παρελθόν σε περιμένουν
  • Προσοχή! Απαιτεί σύνδεση στο διαδίκτυο και δωρεάν λογαριασμό Steam για ενεργοποίηση και αναπαραγωγή. Τα κεφάλαια 2 -5 θα κυκλοφορήσουν σταδιακά μέσα στο 2015 και το 2016. Το κεφάλαιο 1 περιλαμβάνεται άμεσα.

Περιγραφή προϊόντος King's Quest: The Complete Collection - PC Game
Κατασκευαστής ACTIVISION
Σειρά προϊόντων King's Quest
Μοντέλο King's Quest: The Complete Collection
Τύπος Adventure
Προτεινόμενη χρήση PC
Κατηγορία Παιχνίδια
Υποκατηγορία Adventure
Τύπος άδειας χρήσης Πλήρες πακέτο
Κατάταξη ESRB Κατάλληλο για παιδιά 12+
Κατάταξη PEGI 12+
Αριθμός αδειών χρήσης 1 χρήστης
Συμβατότητα PC
Βαθμολογία   rating_0.png