Βραβεία Εξυπηρέτησης

Resident Evil 6 - PC Game

Resident Evil 6 - PC Game
Κωδικός: 0749040
Video
http://www.youtube.com/v/4XpvVYaIHTA
Video Review
  • Resident Evil 6 - PC
Δωρεάν Επιστροφή σε 150+ Σημεία Δωρεάν Αντικαταβολή

Resident Evil 6 - PC


To Resident Evil 6 λαμβάνει χώρα το 2013, 10 χρόνια μετά το συμβάν του Raccoon City. Ο κόσμος είναι σε αναταραχή, καθώς η εξάπλωση του C-virus έχει πάρει διαστάσεις πανδημίας και απειλεί να καταστρέψει τον κόσμο σε ένα φρικιαστικό σκηνικό Αποκάλυψης. Υπό την απειλή της παγκόσμιας βιο-τρομοκρατικής επίθεσης, οι ήρωες μας μάχονται να σώσουν τον κόσμο σε μια ιστορία πρωτοφανούς φρίκης. Το απόλυτο survival horror blockbuster προσφέρει αληθινή συγκίνηση μέσα από τρεις ξεχωριστές, αλλά αλληλένδετες ιστορίες, η καθεμία με το δικό της ζευγάρι πρωταγωνιστών. Ζήστε την εμπειρία του Resident Evil 6 είτε σόλο είτε σε co-op παιχνίδι.

Χαρακτηριστικά

  • 3 αλληλένδετα σενάρια, το καθένα με τους δικούς του πρωταγωνιστές και τις προκλήσεις του, ενώνονται στο Resident Evil 6 για να αποκαλυφθεί η αλήθεια για μια παγκόσμια βιο-τρομοκρατική επίθεση.
  • Ζήστε τη φρίκη του το Resident Evil 6 από τρεις διαφορετικές σκοπιές. Νιώστε τον ωμό τρόμο καθώς ο Leon ερευνά τη δολοφονία του Προέδρου? την εκρηκτική δράση καθώς ο Chris μάχεται στην Κίνα? και την ένταση όταν ο Jake δραπετεύει από την Ανατολική Ευρώπη.
  • Συνεργαστείτε και μοιραστείτε τη φρίκη του Resident Evil 6 με τo online συνεργατικό multiplayer που προσφέρει αμείωτη δράση για έως 4 παίκτες.
  • Αντιμετωπίστε απρόβλεπτους εχθρούς: Ζωντανούς Νεκρούς που τρέχουν, πηδάνε και χειρίζονται όπλα καθώς και τους θανάσιμους J'avo που μεταλλάσσονται σε διάφορες αποκρουστικές μορφές όταν τους πυροβολήσετε.

Περιγραφή προϊόντος Resident Evil 6 - PC
Κατασκευαστής CAPCOM
Σειρά προϊόντων Resident Evil
Μοντέλο Resident Evil 6
Τύπος Adventure
Προτεινόμενη χρήση Ηλικία 18+
Κατηγορία Παιχνίδια
Υποκατηγορία Games-Adventure
Τύπος άδειας χρήσης Πλήρες πακέτο
Κατάταξη ESRB Κατάλληλο για ενηλίκους 18+
Κατάταξη PEGI 18+
Αριθμός αδειών χρήσης 1 χρήστης
Συμβατότητα PC
Βαθμολογία   rating_0.png