Βραβεία Εξυπηρέτησης

Toukiden: The Age of Demons - PS Vita Game

Κωδικός: 0813088
Video
http://www.youtube.com/v/DVukJgVNVAU
Video Review
  • Toukiden: The Age of Demons - PS Vita Game
Δωρεάν Επιστροφή σε 150+ Σημεία Δωρεάν Αντικαταβολή


Εξαλείψτε την απειλή των Oni!

Παίξτε ως πανίσχυροι πολεμιστές γνωστοί ως Slayers. Αποτρέψτε την καταστροφή του κόσμου σκοτώνοντας Oni - δαίμονες που αποστολή τους είναι η εξάλειψη του ανθρώπινου είδους. Στοχεύστε συγκεκριμένα σημεία του σώματος τους - είναι ο μόνος τρόπος για να καταστρέψετε πλάσματα τέτοιου μεγέθους. Δημιουργήστε ομάδες έως 4 παικτών για multiplayer matches μέσω τοπικού δικτύου ή του internet και προσκαλέστε φίλους σας από ολόκληρο τον κόσμο.

Χαρακτηριστικά

  • Στοχευμένη μάχη. Επικεντρωθείτε σε ένα σημείο του σώματος κάθε φορά για να μπορέσετε να νικήσετε τους τεράστιους δαίμονες. Χρησιμοποιήστε όπλα όπως το τόξο ή το σπαθί και συνεργαστείτε με τους συντρόφους σας για επιβιώσετε.
  • Mitama, οι ψυχές των ηρώων της Ιαπωνίας. Μετά το θάνατο ενός Oni, απελευθερώνονται οι Mitama, οι ψυχές των ηρώων της Ιαπωνίας. Μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε για να δώσετε ειδικές δυνάμεις και ικανότητες στα όπλα σας. Υπάρχουν πάνω από 200 διαφορετικές Mitama, η κάθε  μια με τη δική της εικόνα και φωνή.
  • Ένας κόσμος που συνδυάζει ιστορικά και φανταστικά στοιχεία. Τα Oni έχουν διαστρεβλώσει τον χώρο και τον χρόνο με απρόβλεπτα αποτελέσματα. Παίξτε ως νεοσύλλεκτος Slayer και περιπλανηθείτε στα πεδία μάχης, όπου το καθένα αποτελεί μια φανταστική αναπαράσταση μιας περιόδου από την ιστορία της Ιαπωνίας.
  • Έμπειροι σύμμαχοι θα σας βοηθήσουν. Η ομάδα σας αποτελείται από βετεράνους Slayers, ο καθένας με τη δική του ξεχωριστή ιστορία που θα ξεδιπλώνεται κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Περιγραφή προϊόντος Toukiden: The Age of Demons - PS Vita Game
Κατασκευαστής TECMO
Σειρά προϊόντων Tecmo
Μοντέλο Toukiden: The Age of Demons
Τύπος Παιχνίδια δράσης
Προτεινόμενη χρήση Παιχνιδοκονσόλα
Κατηγορία Παιχνίδια
Υποκατηγορία Παιχνίδια - Δράση
Τύπος άδειας χρήσης Πλήρες πακέτο
Κατάταξη ESRB Κατάλληλο για παιδιά 12+
Κατάταξη PEGI 12+
Αριθμός αδειών χρήσης 1 χρήστης
Συμβατότητα PS Vita
Βαθμολογία   rating_0.png