Βραβεία Εξυπηρέτησης

DmC Devil May Cry Essentials - PS3 Game

Κωδικός: 1025149
Video
http://www.youtube.com/v/kObPI4AFy50
Video Review
 • DmC Devil May Cry Essentials - PS3 Game
Δωρεάν Επιστροφή σε 150+ Σημεία Δωρεάν Αντικαταβολή


Αυτή η νέα αφήγηση της ιστορίας του Dante, που διαδραματίζεται στην σύγχρονη εποχή, διατηρεί την στυλιζαρισμένη δράση, τις γρήγορες μάχες και τον γεμάτο αυτοπεποίθηση πρωταγωνιστή που έκαναν γνωστή τη σειρά, και προσθέτει μια πιο σκληρή και αιματηρή νότα. Ο Dante στο DmC είναι ένα νέος χωρίς κανένα σεβασμό για την εξουσία ή την κοινωνία. Γνωρίζει ότι δεν είναι άνθρωπος, αλλά και ότι δεν είναι σαν τους δαίμονες που τον βασανίζουν μια ολόκληρη ζωή. Παγιδευμένος ανάμεσα σε δύο κόσμους, νιώθει αποκλήρος. Μέσα από τον δίδυμο αδερφό του τον Virgil, αρχηγό της αντι-εξουσιαστικής ομάδας «The Order”, ο Dante αρχίζει να αντιλαμβάνεται τι σημαίνει το να είσαι παιδί ενός Άγγελου και ενός Δαίμονα. Αυτός ο διχασμός έχει πραγματικό αντίκτυπο στο παιχνίδι καθώς ο Dante μπορεί να επικαλεστεί Αγγελικές αλλά και Δαιμονικές ικανότητες και να μεταμορφώσει το σπαθί του με σημαντικές επιπτώσεις στις κινήσεις του και τις μαχητικές του ικανότητες.

Χαρακτηριστικά

 • Επιζήστε από το Limbo – Ο κόσμος του Limbo είναι μια ζωντανή οντότητα που προσπαθεί να σκοτώσει τον Dante. Ο κόσμος θα μεταμορφωθεί σε πραγματικό χρόνο και θα προσπαθήσει να εμποδίσει ή και να σκοτώσει τον ήρωα μας. Ο πρωταγωνιστής θα πρέπει να μάθει να χειρίζεται τις Δαιμονικές του δυνάμεις για να μεταμορφώσει το Limbo όπως τον βολεύει, και να τελειοποιήσει τις Αγγελικές του δυνάμεις για να μπορέσει να μετακινηθεί σε αυτόν τον κόσμο.
 • Ποιος είναι ο Dante; Παίξτε μια νέα, συναρπαστική εκδοχή της ιστορίας του Dante, με γνωστούς πρωταγωνιστές από την σειρά αλλά και νέους χαρακτήρες.
 • Ατελείωτη δράση – Η έντονη μάχη με το σπαθί και το όπλο επιστρέφει μαζί με άλλα Αγγελικά και Δαιμονικά όπλα και ικανότητες, όλα σχεδιασμένα να στείλουν τους δαίμονες πίσω στην κόλαση με στιλ.
 • Περιλαμβάνονται τα όπλα: Rebellion: Το αγαπημένο σπαθί του Dante, δώρο από τον πατέρα του τον Sparda, χρησιμοποιείται για ένα πλήθος συνδυαστικών κινήσεων και επιθέσεων.
 • Ebony & ivory: Αυτά τα όπλα είναι ιδανικά να κρατούν τους εχθρούς σε απόσταση, για συνδυαστικές κινήσεις και να κρατάτε τους εχθρούς στον αέρα.
 • Arbiter: Ένα δαιμονικό τσεκούρι που κάνει πολύ ζημιά και διαπερνάει ασπίδες.
 • Osiris: Ένα αγγελικό δρεπάνι με γρήγορες επιθέσεις, κατάλληλο για μεγάλα πλήθη.
 • Eryx: Ισχυρά δαιμονικά γάντια με αρκετή δύναμη για να αποκρούσουν ακόμα και την ισχυρότερη επίθεση.
 • Διατήρηση των χαρακτηριστικών του Devil May Cry – Η ομάδα της Capcom έκανε τα πάντα για να εξασφαλίσει ότι το DmC είναι πραγματική συνέχεια της σειράς Devil May Cry.
 • Ασυναγώνιστη παραγωγή – Η Ninja Theory έκανε χρήση της τελευταίας λέξης της τεχνολογίας για να προσφέρει ασυναγώνιστο σχεδιασμό χαρακτήρα, ιστορίας και κινηματογραφικών σκηνών που ταιριάζουν απόλυτα με τις έντονες μάχες του DmC.

Περιγραφή προϊόντος DmC Devil May Cry Essentials - PS3 Game
Κατασκευαστής CAPCOM
Σειρά προϊόντων Capcom
Μοντέλο DmC Devil May Cry Essentials
Τύπος Action
Προτεινόμενη χρήση Παιχνιδοκονσόλα
Κατηγορία Παιχνίδια
Υποκατηγορία Παιχνίδια δράσης
Τύπος άδειας χρήσης Πλήρες πακέτο
Κατάταξη ESRB Κατάλληλο για παιδιά 16+
Κατάταξη PEGI 16+
Συμβατότητα Sony PlayStation 3
Αριθμός αδειών χρήσης 1 χρήστης
Βαθμολογία   rating_0.png