Βραβεία Εξυπηρέτησης

Dragon Quest Heroes - PS4 Game

Κωδικός: 1098315
  • Dragon Quest Heroes - PS4 Game
Δωρεάν Επιστροφή σε 150+ Σημεία Δωρεάν Αντικαταβολή


Ένα από τα πιο εικονικά Ιαπωνικά RPG έρχεται στο PlayStation 4!

Ένα μαύρο κύμα ενέργειας διαπερνά την πόλη της Arba και τα τέρατα που κάποτε ζούσαν ειρηνικά με τους ανθρώπους, οδηγούνται σε ξέφρενη βία. Παίξτε ως Luceus ή Aurora και συμμαχήστε με ένα πλήθος χαρακτήρων από τα προηγούμενα παιχνίδια DRAGON QUEST, όπως η Alena, η Bianca και ο Yangus για να συνεφέρετε τις ορδές των τεράτων και να επαναφέρετε την τάξη στο βασίλειο.

Χαρακτηριστικά

  • Κατατροπώστε εκατοντάδες τέρατα. Πολεμήστε ενάντια σε κάθε ελπίδα και κυριαρχήστε στο πεδίο της μάχης. Αντιμετωπίστε ανελέητα τέρατα και τεράστιους εχθρούς σε μια επική μάχη μεταξύ του καλού και του κακού.
  • Πολεμήστε μαζί με επικούς χαρακτήρες. Συμμαχήστε με αγαπημένους χαρακτήρες από τη σειρά DRAGON QUEST και φτιάξτε τη δική σας ομάδα.
  • Μάχες με βάση τη στρατηγική. Βελτιώστε τον χαρακτήρα σας και αναβαθμίστε τις ικανότητες και τα ξόρκια του. Επιλέξτε τον κατάλληλο χαρακτήρα ανάλογα με τη στρατηγική της κάθε μάχης.
  • Συλλέξτε Monster Medals για να αλλάξετε τη ροή της μάχης. Συλλέξτε Monster Medals από εχθρούς που νικήσατε για να τους επαναφέρετε στη μάχη ως συμμάχους ή να αξιοποιήσετε τις ειδικές ικανότητες τους. Μπορείτε να έχετε στο πλευρό σας έως 24 τέρατα κάθε φορά.
  • Τρεις θρυλικοί δημιουργοί. Το παιχνίδι ζωντανεύει με γραφικά υψηλής ανάλυσης στο PlayStation®4, με τέρατα και χαρακτήρες σχεδιασμένα από τον γνωστό καλλιτέχνη Akira Toriyama. Ακόμα, ο δημιουργός του DRAGON QUEST, Yuji Horii και ο συνθέτης των γνωστών κομματιών της σειράς, Koichi Sugiyama, συνεργάστηκαν για τη δημιουργία του παιχνιδιού.

Περιγραφή προϊόντος Dragon Quest Heroes - PS4 Game
Κατασκευαστής SQUARE ENIX
Σειρά προϊόντων SQUARE ENIX
Μοντέλο Dragon Quest Heroes
Τύπος Games - Action
Προτεινόμενη χρήση Παιχνιδοκονσόλα
Κατηγορία Παιχνίδια
Υποκατηγορία Games-Action
Τύπος άδειας χρήσης Πλήρες πακέτο
Κατάταξη ESRB Κατάλληλο για παιδιά 12+
Κατάταξη PEGI 12+
Αριθμός αδειών χρήσης 1 χρήστης
Συμβατότητα PS4
Βαθμολογία   rating_0.png