Βραβεία Εξυπηρέτησης

Evolve - PS4 Game

Κωδικός: 0813047
Video
http://www.youtube.com/v/zlaPT08Tmxc
Video Review
  • Evolve - PS4 Game
Δωρεάν Επιστροφή σε 150+ Σημεία Δωρεάν Αντικαταβολή

Διαθέσιμο από 10/02/2015!


Στην αιώνια διαμάχη για επιβίωση, τι είστε; Ο κυνηγός ή το θήραμα;

Η Turtle Rock Studios, δημιουργός του Left 4 Dead, σας παρουσιάζει το παιχνίδι EVOLVE - τo επόμενο βήμα στα παιχνίδια multiplayer FPS, όπου τέσσερις παίκτες - κυνηγοί αντιμετωπίζουν ένα τέρας ελεγχόμενο από έναν πέμπτο παίκτη.
Στήστε ενέδρες, επιτεθείτε και αποδείξτε ότι είστε το κορυφαίο αρπακτικό στους 4V1 αγώνες.

Χαρακτηριστικά

  • 4V1. Συνεργαστείτε με τρεις φίλους και κυνηγήστε το τέρας ή γίνετε εσείς το συνεχώς εξελισσόμενο τέρας και στήστε  ενέδρες στα ανθρώπινα θηράματα. Όποια πλευρά κι αν επιλέξετε, θα έχετε πρόσβαση σε ισχυρά όπλα και ικανότητες που προσφέρουν ισορροπημένο και ανταγωνιστικό gameplay.
  • Κυνηγήστε Μαζί ή Πεθάνετε Μόνος. Επιλέξτε έναν χαρακτήρα που ταιριάζει με το στυλ παιχνιδιού σας.  Trapper, Medic, Support, Assault, κάθε ρόλος είναι ζωτικής σημασίας και η ομαδική εργασία είναι το κλειδί για να επιβιώσετε μια συνάντηση με το τέρας.
  • Τέρας. Ως τέρας, το μοναχικό αρπακτικό, είστε ο απόλυτος εχθρός της μάχης.  Χρησιμοποιήστε τις θηριώδης ικανότητες σας και την κτηνώδη φύση σας για να σπείρετε τον όλεθρο, να σκοτώσετε τους ανθρώπους και να αποδείξετε ότι είστε το κυρίαρχο είδος.
  • Άγριος Πλανήτης. Η χλωρίδα,  αλλά και η πανίδα είναι εχθροί σας στον πλανήτη Shear. Η θα πέσετε  θύμα της επικίνδυνης φύσης ή θα την χρησιμοποιήσετε στρατηγικά ενάντια στα θήραμάτα σας.
  • Προσαρμογή Χαρακτήρων. Ξεκλειδώσετε νέες αναβαθμίσεις, skins, και προνόμια για κάθε κατηγορία παίκτη. ατακτήστε την κορυφή στους πίνακες κατάταξης και αποδείξτε ότι είστε το κορυφαίο αρπακτικό.

Περιγραφή προϊόντος Evolve - PS4 Game
Κατασκευαστής 2K GAMES
Σειρά προϊόντων Turtle Rock Studios
Μοντέλο Evolve
Τύπος Action
Προτεινόμενη χρήση Παιχνιδοκονσόλα
Κατηγορία Παιχνίδια
Υποκατηγορία Action & Adventure
Τύπος άδειας χρήσης Πλήρες πακέτο
Κατάταξη ESRB Κατάλληλο για ενηλίκους 18+
Κατάταξη PEGI 18+
Αριθμός αδειών χρήσης 1 χρήστης
Συμβατότητα PS4
Βαθμολογία   rating_0.png