Βραβεία Εξυπηρέτησης

Max Payne 3 - Xbox 360 Game

Max Payne 3 - Xbox 360 Game
Κωδικός: 0657621
  • Max Payne 3 - Xbox Games
Δωρεάν Επιστροφή σε 150+ Σημεία Δωρεάν Αντικαταβολή

Το Xbox Game Max Payne 3  ακολουθεί τα βήματα του πρώην αστυνομικού ντετέκτιβ της Νέας Υόρκης, Max Payne. Στοιχειωμένος από αναμνήσεις ενός τραυματικού παρελθόντος, ο Max ξεκινά μια νέα ζωή ως υπεύθυνος της ιδιωτικής ασφάλειας ενός πλούσιου Βραζιλιάνου βιομήχανου και της οικογένειάς του στο Σαν Πάολο. Όταν αδίστακτες συμμορίες στοχοποιούν τους πελάτες του, ο Max αναγκάζεται να πολεμήσει για να τους σώσει και να καθαρίσει το όνομα του, σε μια προσπάθεια ν'απαλλαγεί μια για πάντα, από τους δαίμονες που τον βασανίζουν εδώ και χρόνια. Ξεκινώντας εκεί που τελείωνε το θρυλικό Max Payne 2 της Remedy Entertainment, το Max Payne 3 είναι προϊόν μιας διεθνούς συνεργασίας μεταξύ των κορυφαίων studios ανάπτυξης της Rockstar Games.


Χαρακτηριστικά - Max Payne 3 - Xbox Games 

  • Το παιχνίδι χρησιμοποιεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για να προσφέρει μια αδιάκοπη, κινηματογραφική εμπειρία δράσης, αξιοποιώντας τις τελευταίες εξελίξεις στην τεχνολογία Natural Motion Physics καθώς και την ολοκαίνουργια έκδοση της ιδιόκτητης μηχανής γραφικών της Rockstar, Rockstar Advanced Game Engine. 
  • Το συνολικό αποτέλεσμα χαρακτηρίζεται από εξαιρετικά ισορροπημένο gameplay, ένα ευρύ φάσμα ρεαλιστικών όπλων, ένα έξυπνο σύστημα κάλυψης και μία εξελιγμένη έκδοση του σήματος κατατεθέν της σειράς Max Payne: το Bullet-Time. 
  • Εκτός από μια χορταστική εκστρατεία single-player, το Max Payne 3 θα είναι ο πρώτος τίτλος της σειράς που ενσωματώνει μια εθιστική multiplayer εμπειρία. 
  • Το Max Payne 3 υπόσχεται μια σκοτεινή και σκληρή περιπέτεια δράσης που είναι βέβαιο ότι θα ικανοποιήσει τόσο τους νέους παίκτες όσο και τους φανατικούς οπαδούς της ιστορικής σειράς.


Περιγραφή προϊόντος Max Payne 3 - Xbox Games
Κατασκευαστής 2K GAMES
Σειρά προϊόντων Max Payne
Μοντέλο 3
Τύπος Action
Προτεινόμενη χρήση Ηλικία 18+
Κατηγορία Παιχνίδια
Υποκατηγορία Games - Action
Τύπος άδειας χρήσης Πλήρες πακέτο
Κατάταξη ESRB Κατάλληλο για ενηλίκους 18+
Κατάταξη PEGI 18+
Αριθμός αδειών χρήσης 1 χρήστης
Συμβατότητα Microsoft Xbox 360
Βαθμολογία   rating_0.png