Βραβεία Εξυπηρέτησης

ΜΠΟΛ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ GINORI BIANCO NERO

Κωδικός: 0516865
Video
http://www.youtube.com/v/Rx28VexbugE
Video Review
Δωρεάν Επιστροφή σε 150+ Σημεία Δωρεάν Αντικαταβολή

Βασιλική πολυτέλεια!
Από το 1735 η ιταλική εταιρεία Richard Ginori αποτελεί τον ηγέτη στην παραγωγή επιτραπέζιων σκευών από πορσελάνη.
Το σήμα Ginory υπήρξε πάντα συνώνυμο της τέχνης και της αισθητικής συνδυάζοντας την παράδοση και τον νεωτερισμό με ιδιαίτερη προσοχή στις μεταβαλλόμενες ανάγκες της αγοράς και του καταναλωτή.
Η ιταλική φινέτσα, η προσεκτική επιλογή των υλικών και των μεθόδων παραγωγής, τα σχέδια και οι ξεχωριστές γραμμές δίνουν στα προϊόντα της εταιρείας Richard Ginory μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά και στο σπίτι σας!

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
• Υλικό Κατασκευής: Πορσελάνη


besttip

Για να φτιάξουμε τα γλυκά μας χρειαζόμαστε κάποια σκεύη και εργαλεία, όπως μπολ, μίξερ, ταψιά. Κάποια από αυτά είναι απολύτως απαραίτητα και κάποια απλώς μας κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη αν τα έχουμε.

Βασικός εξοπλισμός:

Ζυγαριά: Πολλές συνταγές ζητάνε τα υλικά σε γραμμάρια. Μια ζυγαριά ακριβείας είναι πάρα πολύ χρήσιμη στην κουζίνα μας. Η ζυγαριά δεν μπορεί να αντικατασταθεί εύκολα. Μπορούμε να βάλουμε τα υλικά "με το μάτι" αν είμαστε καλοί ή μπορούμε να μετατρέψουμε τις ποσότητες των γραμμαρίων σε φλυτζάνια και κουτάλια, χωρίς όμως βέβαιη επιτυχία.

Κόσκινο: τα κέικ γίνονται πιο αφράτα αν κοσκινίσουμε το αλεύρι, ενώ υπάρχουν και συνταγές, όπως για παράδειγμα τα παντεσπάνια, που το κοσκίνισμα του αλευριού είναι απολύτως απαραίτητο.

Κουτάλια: Με αυτά θα μετρήσουμε, θα ανακατέψουμε, θα φτιάξουμε μπισκότα (υπάρχουν συνταγές που τη ζύμη τη βάζουμε με το κουτάλι). Γενικώς είναι πολύ χρήσιμα και απαραίτητα και ευτυχώς είναι κάτι που έχουν όλες οι κουζίνες!

Μετρητές: Πολλές συνταγές έχουν τα υλικά μετρημένα σε φλυτζάνια. Καλό θα είναι να έχουμε φλυτζάνια μετρήματος για να μετράμε τα πάντα με το ίδιο μέτρο, κάθε φορά που φτιάχνουμε τη συνταγή. Στην ιδανική περίπτωση καλό είναι να έχουμε ένα σετ φλυτζάνια μετρήματος (1/4 φλ. 1/3, 1/2 και 1 φλ.) για τα στερεά υλικά μας (γεμίζουμε μέχρι πάνω και μετά ισιώνουμε με την πλατιά μεριά του μαχαιριού) καθώς και ένα γυάλινο μετρητή για τα υγρά υλικά μας (καλό θα είναι να έχει μεγάλη χωρητικότητα, τουλάχιστον 2 φλυτζάνια).

Μίξερ: Οι περισσότερες συνταγές για κέικ θέλουν μίξερ για να χτυπηθούν όλα τα υλικά μας πολύ καλά, και κάμποσες ζητάνε να χτυπήσουμε τα αυγά μας σε μαρέγγα. Άρα ένα μίξερ είναι απαραίτητο. Μπορούμε να έχουμε έναν απλό αυγοδάρτη, ένα μίξερ χειρός ή ένα μίξερ επιτραπέζιο. Το κάθε ένα κάνει τη δουλειά που πρέπει, με διαφορετικό επίπεδο δυσκολίας και χρόνου για εμάς.

Μπολ: Για να αναμιγνύουμε τα υλικά μας χρειαζόμαστε οπωσδήποτε μπολ. Κάποιες συνταγές για κέικ θέλουν τουλάχιστον 2 διαφορετικά μπολ, ένα για τα υγρά υλικά και ένα για τα στερεά. Το καλύτερο είναι να έχουμε μπολ σε 2-3 διαφορετικά μεγέθη, ανάλογα με την ποσότητα που έχουμε να αναμείξουμε. Μπορεί να είναι πλαστικά, ανοξείδωτα, γυάλινα, ό,τι σας βολεύει.

Ταψιά και φόρμες: Κάπου πρέπει να ψήσουμε το κέικ και τα μπισκότα μας. Χρειαζόμαστε λοιπόν τουλάχιστον ένα ρηχό ταψί φούρνου για τα μπισκότα μας (συνήθως βέβαια έχει ένα ο φούρνος που αγοράζουμε) και μια φόρμα για κέικ (ορθογώνια, τετράγωνη, στρογγυλή, με τρύπα, ό,τι μας βολεύει). Από ένα είναι ο βασικός εξοπλισμός. Από εκεί και πέρα μπορούμε να αγοράσουμε όσα χωράει η κουζίνα μας!

Τρίφτης: υπάρχουν αρκετές συνταγές που θέλουν μέσα ξύσμα πορτοκαλιού ή τριμμένα φρούτα ή καρότα για παράδειγμα. Σε αυτές τις περιπτώσεις ένας τρίφτης μας είναι απαραίτητος.

sintagestispareas

Έλειπε κάποια πληροφορία από αυτή τη σελίδα;Όχι! Ναι, κάτι έλειπε

Είδος ΜΠΟΛ
Βαθμολογία   rating_0.png